Tuskan taustaorganisaation perustaman TuskaLiven toimintaa selkeytetään – ”Koettiin järkeväksi niin sanotusti antaa kasvavalle teinille oma huone”

TuskaLiven keikoille perustettiin omat tiedotuskanavansa.

19.02.2020

TuskaLive on Tuska-festivaalin taustaorganisaation perustama konserttitoimisto, joka järjestää ulko- ja kotimaisten metallihelmien konsertteja ja kiertueita Suomessa. Tähän asti toimiston tiedotus on toiminut samoja kanavia pitkin kuin itse Tuska-festivaalin tiedotus, mutta nyt TuskaLive on lohkaistu selkeästi omaksi kokonaisuudekseen ja sille on luotu omat somekanavansa.

”TuskaLive on elimellinen osa Tuska-perhettä, mutta koska keikkoja alkaa olla sen verran paljon Uudeltamaalta Lappiin, koettiin järkeväksi niin sanotusti antaa kasvavalle teinille oma huone ja kännykkä, jotta se ei sekoita vanhempien sosiaalista elämää niin pahasti”, TuskaLiven promoottori Jouni Markkanen kertoo.

Tulevat TuskaLive-julkistukset löytyvät konserttitoimiston nettisivuilta sekä muun muassa Facebookista ja Instagramista. TuskaLiven seuraavia tapahtumia ovat muun muassa Sonata Arctican kiertue, Lamb of Godin, Kreatorin ja Power Tripin yhteiskeikat sekä Kvelertakin keikat.

Lisää luettavaa