Uusi Soulfly-albumi on loppusilausta vaille valmis, sanoo Max Cavalera – ”Se on kuin kokoelma koko urani parhaista paloista”

Max toivoo saavansa levyn julkaistuksi vielä kuluvan vuoden aikana.

07.04.2021

Max Cavalera kertoi tuoreessa Saint Vitus Presents: Age Of Quarantinen haastattelussa Soulfly-yhtyeensä kahdennentoista studioalbumin olevan viimeisiä viilauksia vaille valmis. Albumin tuottajana on toiminut Arthur Rizk, joka on tuottanut aiemmin muun muassa Cavalera Conspiracya, Power Tripiä sekä Code Orangea.

”[Rizk] sanoi, ettei halua tehdä mitä tahansa seuraavaa Soulfly-levyä, vaan hän haluaa tehdä parhaan Soulfly-levyn koskaan. Vastasin, että okei, otan haasteen vastaan. Aletaan hommiin”, Cavalera kertoo ja sanoo tulevalle levylle tiivistyvän musiikillisesti koko hänen pitkä uransa.

”Ajattelen sitä tavallaan kaikkien näiden vuosien best of -levynä. Se on kuin kokoelma koko urani parhaista paloista 50 vuoden ajalta, haha! Siltä se ainakin tuntuu. Mukana on vanhan liiton kamaa, keskivaiheen kamaa, sitten on kunnon Soulfly-viboja. Paljon groovea, paljon nopeita juttuja. Olemme parhaillaan tekemässä loppusilausta ja toivon mukaan levy tulee ulos vielä tänä vuonna.”

Max on samaan aikaan työstänyt myös Igor-poikansa kanssa perustamansa uuden Go Ahead and Die -yhtyeen esikoispitkäsoittoa, joka ilmestyy 11. kesäkuuta. Yhtyeen ensimmäinen singlejulkaisu näki päivänvalon maaliskuussa ja sen voit kuunnella täällä.

Lisää luettavaa