Väkivaltaisen ja metallisen hardcoren ystävät, ottakaa Ravage Ritual haltuun

Kuva: Eetu Kevarinmäki

Ravage Ritual julkaisee perjantaina 21. lokakuuta kakkoslevynsä Higher Power. Se ilmestyy vinyylillä Soaked In Tormentin, Unquietin ja Sell Your Soulin kautta, cd puolestaan Sjk Negativen. Infernolla on ilo tarjota myllytys koko mitassaan kuunneltavaksi ennakkoon.

Yhtye kommentoi yhdellä suulla luvassa olevaa materiaalia näin:

”Toisen täyspitkämme sävellysprosessi alkoi välittömästi edellisen albumin valmistuttua, ja uudet kappaleet muodostavatkin tämän kautta selvän jatkumon Soul Eaterin kanssa. Koko albumin linjaksi muodostui aiempaa suorempi ja häikälemättömämpi materiaali, joka osoittaa kunniaa menneille suuruuksille, mutta samalla kulkee eteenpäin täysin omilla ehdoilla muodostaen ainutlaatuisen tulkintansa puritaanisesta ja väkivaltaisesta metallisesta hardcoresta.”

”Levy äänitettiin edeltäjiensä tapaan Ylistaron Pappilassa Lordi Mortulan toimesta. Kansitaiteesta vastasi jälleen berliiniläinen luottomiehemme Razoreater. Higher Power on siis paitsi tekijöidensä, mutta myös osallistujiensa summa, joista jokainen on sitoutunut tukemaan ehdottoman ja julman Seinäjokisen hardcoren olemassaoloa ja jatkuvuutta.”

Ja hommahan kulkee näin: