Valko-Venäjä jyräsi keikkasuunnitelmat: KYPCK ei ole tervetullut maahan

Esimerkiksi Venäjän itäisimpiä mantuja jo kolunneen yhtyeen Minskin-keikkasuunnitelmat kariutuivat.

15.01.2015

Kotimaisen venäjänkielisen raskasmetallin sanansaattajan KYPCKin oli tarkoitus jatkaa itärintaman valloitustaan kolmella huhtikuun alun konsertilla Tallinnassa, Riiassa ja Minskissä, mutta viimeisimmän tiedon mukaan ainakaan keikoista viimeinen ei tule onnistumaan.

Syynä on Valko-Venäjän oikeusministeriön bändille toimittama ilmoitus, jonka mukaan yhtye ei ole tervetullut maahan ”ainakaan vähään aikaan”.

Puhelimitse tavoitettu KYPCK-solisti Erkki Seppänen ei osannut vielä antaa tarkkaa syytä tapahtuneelle. Lisätietoa kuulemma saapuu lähiaikoina.

– Yllätyksenä tämä tuli, keikkajärjestäjäkin kun on arvellut, että just tämmönen meininki vois tuolla päin upotakin, Seppänen tuumaa.

– Meillähän on sanoituksissa aika kriittistäkin tekstiä, ehkä se vain oli heille liikaa. Tai ehkä kyse on vaan jonkun meidän videoklipin katsomisesta, kuka tietää.

Suurin piirtein seuraavanlaista Minskissä olisi todistettu, jos kaikki olisi mennyt suunnitelmien mukaan. Tässä bändi tositoimissa Itä-Siperian Krasnojarskissa viime vuoden lopulla:

Lisää luettavaa