”Vapaamuurarit, okkultistit ja salaliittoteoreetikot, huomio!” – maaliskuussa Suomeen saapuva God Dethroned esittelee uuden kappaleen

God Dethronedin uusi levy vie yhtyeen musiikkia aiempaa tunnelmallisempaan suuntaan.

Vuonna 1991 perustettu hollantilainen death metal -kopla God Dethroned julkaisee uuden Illuminati-albuminsa 7. helmikuuta.

Levy tarjoaa selkeästi tuttua God Dethronedia, mutta tuo mukaan myös uusia elementtejä.

”Vapaamuurarit, okkultistit ja salaliittoteoreetikot, huomio! God Dethroned on palannut iskemään teitä päin naamaa uudella albumillamme Illuminatilla. Kun saimme valmiiksi ensimmäinen maailmansota -aiheisen albumitrilogian, oli aika palata pimeälle puolelle ja kirjoittaa kappaleita uskonnoista, vapaamurariudesta ja okkultismista. Kappaleiden nimet kuten Spirit of Beelzebub, Broken Halo, Book of Lies ja Satan Spawn tekevät hyvin selväksi sen, mitä albumin sanoituksilta voi odottaa”, bändi kertoo.

”Jos odotat meidän palaavan raivoaviin blastbeateihin ja sahaaviin kitaroihin, ole varuillasi. Illuminati on monipuolisin levymme, jolla on raskas ja päällekäyvä tuotanto. Onnistuimme tekemään kappaleistamme aiempaa suurempia ja orkestraalisempia tunnelmallisten kosketinsoittimien ja kuorolaulujen avulla.”

Kuten otsikossa mainittua, God Dethroned saapuu maaliskuussa Suomeen yhdessä Obscuran, Thulcandran ja Fractal Universen kanssa.

Alhaalla esimerkki siitä, mitä keikalla on luvassa.