Velcrasta tuttu Jessi Frey synkän synapopin parissa – soololevyn nimikkokappale julki

Kappale on saanut inspiraationsa Disneyn naispuolisista roistoista.

Vuosituhannen vaihteessa muun muassa Can’t Stop Fighting ja My Law -hittien ansiosta suurta suosiota nauttineen industrial metal -yhtye Velcran laulajana tutuksi tullut Jessi Frey hyppää soolouralle ja julkaisee Villainess-albumin 23. elokuuta. Levyn nimikkokappale julkaistaan virallisesti singlenä pitkäperjantaina, mutta sen musiikkivideo on jo nyt katseltavissa Youtubessa.

”Sain kappaleeseen inspiraatiota Disneyn naispuolisista roistoista. He tekevät mitä haluavat pelkäämättä sitä, että muut saattaisivat loukkaantua. Verrattuna prinsessoihin, jotka vain odottelevat prinssiään, nämä pahikset ottavat sen minkä haluavat pyytämättä lupaa keltään”, Jessi kertoo.

Pitkään poissa musiikkikuvioista pysytelleen Freyn sooloalbumilla seikkaillaan synkän synthwaven ja synapopin maailmassa. Frey on säveltänyt ja ohjelmoinut kaiken soolomateriaalinsa itse.

”Tekovaiheessa päässäni pyöri ajatuksia, että ’minun täytyy kysyä jonkun taitavamman apua’, mutta levynteon edetessä tajusinkin pystyväni kaikkeen itse. En juurikaan miettinyt, pitäisikö joku musiikistani tai saisinko sillä jonkun hyväksynnän. Tämä on musiikkia, jota itse haluan kuulla.”

Villainess-albumilta lohkaistiin alkuvuodesta näytteenä kappale Dark Heart. Katso biisin video tuosta alapuolelta: