Veturitallien Musamessut tarjoaa Children of Bodomin faneille harvinaisen tilaisuuden, jota ei sovi missata

Mikäli Alexi Laihon tai ylipäänsä kitarakamat kiinnostavat, kannattaa lauantaina suunnata Jyväskylään.

04.10.2022

Tulevana lauantaina, 8.10. järjestetään Jyväskylän Veturitalleilla Musamessut, jossa pääsee tutustumaan kotimaisten soitinrakentajien ja maahantuojien peleihin ja vehkeisiin.

Erityistä herkkua on tarjolla Children of Bodomin faneille ja muille kitaraentusiasteille, sillä näyttelyssä on esillä edesmenneen Alexi Laihon kitaroita ja vahvistimia. Laihon soittokamoja messuilla demoaa Shereign-yhtyeestä tuttu Joonas Pulkkinen.

”Kyseessä on yksi harvoista mahdollisuuksista, jossa Laihon kitarakamat ovat näytillä yleisölle. Saamme myös kuulla aitoja ja alkuperäisiä Alexi Laihon käyttämiä soundeja, jotka ovat tuttuja Children Of Bodomin levyiltä”, kertoo Jyväskylän nuorisopalvelujen Seppo Pohjolainen, joka tunnetaan myös Trio Niskalaukauksen rumpalina.

Myös kaikkien rumpaleiden kannattaa suunnata messuille, sillä paikalla vierailee Mika ”Kaasu” Karppinen (ex-HIM, ex-Flat Earth), jonka johdolla pääsee tutustumaan rumpujen virityksen TuneBot-virittimen avulla.

”Viritysklinikkaa voivat kiinnostuneet tulla seuraamaan sivusta, mutta parhaan kokemuksen takaamiseksi, pyydämme rumpaleita ottamaan mukaan oman TuneBot-virittimensä”, Pohjolainen kehottaa.

Veturitallien Musamessut on maksuton, päihteetön ja ikärajaton tapahtuma. Tapahtuman järjestämisestä vastaa Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut ja Jyväskylä Rock Academy yhteistyössä Musikantin kanssa. Musikantin lisäksi tapahtumassa ovat mukana Roland, Studiotec, Genelec, Scandinavian Musical Instrument LTD., EM-Nordic, Nordic Audio, Intersonic, Vuorensaku Guitars, Katar Kustom Kuitars, Raato Custom Guitars, Sorva Drums, Jackshop, Riffi, Loota Percussion ja Mezo Drums.

Lisätietoa Musamessuista löytyy muun muassa Facebookista.

Lisää luettavaa