Video: Anthraxin Frank Bello intoutui jamittelemaan Iron Maidenia – Steve Harrisin signature-bassolla, tietenkin

"Heräsin tänään tunteeseen, että mieleni teki jammailla hieman Maidenia."

17.09.2021

Anthrax-basisti Frank Bello julkaisi Instagramissa hauskan videon, jolla tämä pääsi esittelemään yhtä soitinkokoelmansa kruununjalokivistä ja samalla soittelemaan hieman Iron Maidenin The Number of the Beast -klassikkoa.

”Heräsin tänään tunteeseen, että mieleni teki jammailla hieman Maidenia. Niinpä hain varastostani juuri tietyn basson tuomaan minulle lisää inspiraatiota. Nappasin tämän kaunottaren. Varmaan tiedätkin jo, mikä tämä on – me kaikki Iron Maiden -fanit tiedämme. Tämä on minun Steve Harris Fender Precision signature-bassoni”, Bello esittelee ylpeänä soittopeliään.

”Mikä tekee tästä minulle erityisen spesiaalin on se, että ollessamme Anthraxin kanssa mukana Iron Maidenin kiertueella – yhdellä monista – kysyin Harrisilta, jonka ystävä minulla on kunnia olla, voisiko hän nimmaroida tämän soittimen. Niin hän tekikin. Rakastan tätä bassoa. Se soundaa hyvältä ja sen soittotuntuma on upea. Nyt tulin tänne kellariin ja ajattelin jammailla todella lujaa kunnes naapurit alkavat valittaa.”

Ja hienostihan se Number of the Beast fanipojalta lähtee, olisihan tuota kuunnellut mieluusti pidempäänkin. Bellon taidonnäytteen voit katsastaa tuosta alempaa.

Lisää luettavaa