Video: Terror-nokkamies heitti kovakouraisen järjestyksenvalvojan pois keikaltaan – ”Et vittu voi tehdä noin ihmisille”

Järkkäri paiskoi lavalle pyrkineitä katsojia tantereeseen kunnon painiotteilla.

Hardcoreyhtye Terrorin nokkamies joutui keskeyttämään bändin keikan Dallasissa 17. elokuuta ja ajamaan väkivaltaisia otteita käyttäneen järjestysmiehen tiehensä. Asiasta uutisoi Metal Sucks.

Silminnäkijöiden mukaan kyseinen järjestyksenvalvoja oli käsitellyt yleisöä kovakouraisesti koko illan ajan. Kun yhtye jossain vaiheessa kutsui ja kannusti yleisöä kiipeämään lavalle, otti samainen järkkäri entistäkin kovemmat otteet käyttöönsä. Yllä olevalta videolta nähdään, miten hän nappaa erään lavalle kipuamassa olleen katsojan syliinsä ja paiskaa tämän sitten maahan painityyliin. Tässä vaiheessa Terrorin laulaja Scott Vogel puuttui peliin.

”Et voi vittu tehdä noin ihmisille. Painu vittuun täältä. Sinähän vittu hakkaat ihmisiä täällä. Painu helvettiin!” Vogel jyrisi ja järjestyksenvalvoja lähti päätään puistellen pois.

”Kun Scott sanoi, että on okei tulla lavalle, yritin sitä. Sitten järkkäri, jolla oli väärinpäin käännetty lippis, paiskasi minut maahan. Polveni on sökönä ja selkä täynnä kaikenlaisia jälkiä. Meinasin käydä hänen päälleen, mutten halunnut lentää keikalta pihalle. Sama kaveri teki samoin myös muillekin tyypeille”, järkkärin heittelemäksi tullut Harvey P. kommentoi Metal Sucksille.