Viikkoja sairaalahoidossa olleen Metal Church -rumpalin mysteeri ratkesi – Stet Howlandilla diagnosoitu aggressiivinen syöpä

Rumpalin paranemisennuste on onneksi hyvä.

03.10.2017

Uutisoimme hiljattain rumpali Stet Howlandin (Metal Church, ex-W.A.S.P.) kärsivän mystisestä taudista ja olleen jo useita viikkoja sairaalahoidossa. Nyt lääkärit ovat viimein vahvistaneet diagnoosin: Howlandilla on todettu diffuusi suurisoluinen B-solulymfooma eli nopeakasvuinen ja aggressiivinen imusolmukesyöpä. Tämän tyypin lymfoomat ovat onneksi lähes kokonaan parannettavissa nykyisillä hoidoilla ja Howland tiedottaakin hoitojen tehonneen hyvin.

”Paranemisennuste on 80 prosenttia ja minä olen yksi niistä onnekkaista, joka lääkärien mukaan saa potkittua tämän paskan kokonaan pois! Vain viikon hoidon jälkeen vointini on parantunut lähes kuolleesta varsin voimakkaaksi. Hoito on armotonta eikä järin mukavaa, mutta jos sen avulla pääsen takaisin perheeni luokse, se on sen arvoista”, Howland toteaa.

”Pääsen pois sairaalasta ensi viikolla ja sitten suuntaan Vegasiin, jossa aloitamme uuden Metal Church -levyn äänitykset. En ole koskaan aiemmin ollut yhtä täynnä tarmoa ja kiitollisuutta kuin nyt.”

Lisää luettavaa