”Viimeiset kolme kuukautta ovat olleet elämäni pimeintä ja tuskallisinta aikaa” – ex-Abbath-basisti Mia Wallace avautuu

Wallace kertoo sosiaalisessa mediassa vaikeista ajoistaan.

Tammikuussa yllättäen juuri ennen Euroopan-kiertuetta Abbath-yhtyeestä lähtöpassit saanut basisti Mia Wallace (kuvassa vasemmassa laidassa) kertoo Facebookissa viime aikojen olleen hänelle erityisen rankkoja niin fyysisesti kuin henkisesti.

”Ei ole todellakaan helppoa kirjoittaa tätä”, Wallace aloittaa ja jatkaa:

”Viimeiset kolme kuukautta ovat olleet elämäni pimeintä ja tuskallisinta aikaa. Yritin kohdata helvetin murtumatta ja pitää kiinni päivittäin tilanteissa, jotka tuhosivat sieluni ja tunteeni sekä hajottivat minua fyysisesti painamalla vastaan sitä vahvaa Miaa jonka kaikki tuntevat. Useimmiten epäonnistuin pyrkimyksessäni kaatuen kauhistuneena ja epätoivoisena lattialle, sillä nämä asiat tapahtuivat minulle sellaisena hetkenä, kun olin jo valmiiksi hauras. Se ei ole ollut helppoa niille, jotka ovat seisseet rinnallani.”

Wallace kertoo haluavansa kirjoituksellaan lähinnä kiittää niitä, jotka kaikesta huolimatta ovat pysyneet hänen tukenaan ja pitäneet hänet hengissä.

”Nämä kamalat kokemukset ovat aina tuhoisia, mutta niiden ansiosta olen voinut nähdä, ketkä ovat jääneet ja pysyneet mahdollisimman lähellä tuomitsematta minua. He ovat antaneet minulle sen tunteen, että vaikka käynkin läpi negatiivista vaihetta, sisimmässäni on edelleen hyvää jäljellä. He ovat pitäneet minua kädestä ja vakuuttaneet, että tämä vaihe menee ohi, kuunnelleet tuskaani, kuivanneet kyyneleitäni ja tehneet parhaansa, etten murru täysin.”

”Näille ihmisille osoitan kiitollisuutta ja rakkautta niin kauan kuin elän ja heille annan itsestäni kaiken – niin vahvuudet kuin valitettavasti myös viat. Kiitos”, Wallace kuittaa.

It's not easy for me to write this post.The last three months of my life have been the darkest and most painful period…

Posted by Mia W. Wallace on Tuesday, February 25, 2020