Vinnie Paul: Phil Anselmo on tehnyt paljon asioita, jotka tahraavat Panteran imagoa

01.10.2016

Edesmenneen Panteran rumpali, nykyisin Hellyeahissa soittava Vinnie Paul Abbott on avautunut Panteran laulusolistin Phil Anselmon viimeaikaisista tempauksista.

– On surullista nähdä Phil Anselon tekevän paljon asioita, jotka tahraavat Panteran imagoa viisitoista vuotta yhtyeen hajoamisen jälkeen, Vinnie kertoi R7:lle antamassaan Hellyeah-haastattelussa.

Näillä asioilla viitattiin tietysti mm. Anselmon alkuvuodesta tekemään natsitervehdykseen, joka synnytti odotetusti melkoisen paskamyrskyn sosiaalisessa mediassa.

– En voi puhua hänen puolestaan. Hän on tehnyt paljon asioita, jotka ovat tahranneet Panteran imagoa, ja kaikkea sitä minkä takana seisoimme ja mistä bändissä oli kyse. Se on todella surullista. Mutta minä jatkan elämääni nykyisin Hellyeahin kanssa, josta olen todella, todella ylpeä.

– Ja tiedätkö, en voi kontrolloida mitään, mitä Anselmo tekee. Jos ihan rehellisiä ollaan, niin en ole puhunut hänelle sitten vuoden 2000. Se on totuus.

Vinnie Paul kertoi, että hän hän ei ole nähnyt Anselmoa sitten Panteran viimeisen keikan vuonna 2001.

– Siitä on kauan aikaa. Odotas kun mietin… ehkä viimeinen keikkamme oli Tokion Beast Feastillä, ja saatoin sanoa hänelle ”hei” tai jotain vastaavaa. En tiedä.

Mies ei ole myöskään kovin innoissaan Panteran huhutusta paluusta Zakk Wylde (Black Label Society, ex- Ozzy Osbourne) kitaristinaan.

– Minulle kaikki on ollut ohi siitä asti kun bändi lopetti. Moni ei ymmärrä tätä. On olemassa syitä, joiden vuoksi yhtye ei ole enää kasassa, eikä veljeni (Dimebag Darrell) ole enää täällä, joten tämä bändi ei tule tekemään paluuta. Piste.

Lisää luettavaa