Wake Up Frankie muistelee viime kesän Tuska-keikkaansa uudella videolla – bilebiisillä mukana Antti Wirman

The Outlaw groovaa Teksasin malliin.

26.06.2020

Helsinkiläinen Wake Up Frankie on julkaissut tuoreen singlen myöhemmin kesällä ilmestyvältä ep-levyltään. Single tottelee nimeä The Outlaw ja sillä vierailee King Companysta ja Warmenista tuttu Antti Wirman. Kappaleen video saa nyt ensiesityksensä Infernon välityksellä.

The Outlaw on ep:n ’bilebiisi’. Oltiin aikoinaan viettämässä porukalla iltaa biisiaihioita kuunnellen. Siellä vastaan tuli varsin amerikkalaisen kuuloinen pätkä, ja siitähän se idea sitten lähti ottaa vähän banjoja mukaan ja värkätä kunnon grooveriffit Teksasin malliin. Treffattiin Hoarsefesteillä soittaessa Antti, joka piti klinikkaa mestoilla, ja siinä afterpartyillä sovittiin, että kun iskee paha tilanne, niin tilaillaan mieheltä pätkä edulliseen ’tonni per ääni’ -hintaan”, bändistä kerrotaan.

”Videon on kuvannut bändin luottokuvaajana keikoilla pyörinyt Resistor. Resin mukaan tarkoitus oli tehdä mahdollisimman raaka video, joka vangitsee bändin livemeiningin mahdollisimman hyvin. Mukaan on upotettu pätkiä bäkkäriltä ja viime kesän Tuskasta – julkaistaanhan video nyt ns. Tuska-viikonloppuna.”

Lisää luettavaa