Warbeastin tuore musiikkivideo on 18-minuuttinen lyhytelokuva – mukana Teksasin moottorisahamurhat -näyttelijä

Hitchhiker on irroitettu yhtyeen viimeisimmältä Enter the Arena -albumilta.

Warbeast on julkaissut eeppiset 18 minuuttia kellottavan, Hitchhiker-kappaleeseen tehdyn musiikkivideon. Video on saanut inspiraationsa vuoden 1974 kauhuelokuvaklassikko Teksasin moottorisahamurhista ja kappaleen lyriikat pohjautuvat Ed Nealin elokuvassa näyttelemään liftaaja-hahmoon. Ed Neal nähdään liftarina myös Warbeastin videolla, ja tämä yhteistyö onkin laulaja Bruce Corbittin mukaan ollut hänen pitkäaikainen haaveensa.

– Kun tiesimme, että Hitchhiker tulee uudelle levylle, oli otollinen aika toteuttaa tämä pitkään päässä pyörinyt idea. Ed oli todellinen ammattilainen ja hänen kanssaan oli todella hienoa työskennellä – ja tietysti olimme innoissamme, että hän lähti tähän mukaan. Tätä videota ei kannata ottaa vakavasti ja toivon, että katsojalla on yhtä hauskaa kuin meillä oli sitä tehdessä, Corbitt toteaa.

Hitchhiker löytyy Warbeastin elokuun alussa julkaisemalta Enter the Arena -pitkäsoitolta. Albumi jää samalla Corbittin ”joutsenlauluksi”: Corbittilla on diagnosoitu ruokatorven syöpä, jonka vuoksi tämä joutuu lopettamaan pitkän muusikkouransa.