Watainia ja Soilworkia ei haluta Singaporeen – ”saatanallisia bändejä” vastustava kampanja kerännyt yli 17 000 allekirjoitusta

Vetoomuksessa todetaan Watainilla ja Soilworkilla olevan huono vaikutus nuorisoon.

07.03.2019

Change.org -sivustolla on käynnissä adressi, jolla halutaan estää Watain– ja Soilwork-yhtyeitä konsertoimasta Singaporessa. 6. maaliskuuta käynnistetty kampanja on tätä uutista kirjoittaessa kerännyt jo karvan yli 17 000 allekirjoitusta.

”Nämä heavy metal -yhtyeet eivät edusta sellaista kulttuuria, jonka vaikutusta haluamme antaa nuorisollemme. Heidän kappaleissaan on alitajuntaan vaikuttavia viestejä kuolemasta ja itsemurhasta. Allekirjoita tämä vetoomus, jotta lainsäätäjämme kieltävät näitä yhtyeitä esiintymästä Singaporessa”, perustelee vetoomuksen perustanut Rachel Chan.

Soilworkin on tarkoitus konsertoida Singaporen EBX Live Spacessa lokakuussa. Watainin oli puolestaan tarkoitus esiintyä samassa paikassa tänään 7. maaliskuuta, mutta The Jakarta Postin mukaan viranomaiset peruivat konsertin vain hetkiä ennen sen alkamista. Yhtye itse ei ole toistaiseksi kommentoinut ensimmäisen Singaporen-keikkansa peruuntumista omissa kanavissaan.

Lisää luettavaa