We Came as Romans perui keikkansa viime hetkellä aggressiivisten järjestyksenvalvojien vuoksi – ”Tilanne eskaloitui…”

Oikea ratkaisu.

24.10.2023

Metalcoreyhtye We Came as Romans perui keikkansa Rhode Islandin Providencessa viime sunnuntaina aivan viime minuuteilla. Yhtye julkaisi aiheesta myöhemmin tiedotteen, jossa sanoi peruneensa keikan aggressiivisten ja väkivaltaisten järjestyksenvalvojien vuoksi.

Bodysnatcherin keikan aikana useita yleisön edustajia raahattiin aggressiivisesti ja aivan syyttä ulos keikkapaikalta. Kiertuehenkilökuntaamme meni ulos purkamaan tilannetta järjestyksenvalvojien kanssa, sillä olimme aiemmin päivällä sopineet keikkapaikan ja turvahenkilöstön kanssa, että pittaaminen ja yleisön päällä surfaaminen ovat hyväksyttyjä. Turvatiimi ei kuitenkaan katsonut asiaa hyvällä ja tilanne eskaloitui entisestään siihen pisteeseen, että he sylkivät kiertuehenkilökuntaamme kasvoihin sekä kamojemme päälle ja uhkailivat väkivallalla. Kaikki osapuolet olivat yksimielisiä siitä, että taataksemme fanien, kiertueväkemme (neljä bändiä plus henkilökunta) sekä keikkapaikan työntekijöiden turvallisuuden, oli parasta keskeyttää koko show”, yhtye kirjoittaa.

”Haluamme kiittää [keikkapromoottori] Bowery Presentsiä, joka on loistava yhteistyökumppani, emmekä halua, että tapaus heijastuu heihin. Tämä liittyy vain ja ainoastaan talon turvallisuustiimiin sekä keikkapaikan pyörittäjien vastuun väistelyyn.”

Lue We Came as Romansin tiedote alta.

Lisää luettavaa