Wintersun haaveilee edelleen oman studion rakentamisesta – käynnissä massiivinen joukkorahoituskampanja

25.01.2017

Kuten joku saattaa vielä muistaa, sinfonis-melokuoloinen Wintersun haaveili oman studion rakentamisesta jo hieman päälle kaksi vuotta sitten.

Ikuisuusprojektiksi muodostunut Time II -levy odottaa yhä tärkeää loppusilaustaan, joten omalle studiolle on edelleen polttava tarve.

Asia on jälleen erityisen ajankohtainen, sillä yhtye on saanut juuri valmiiksi kolmannen levynsä The Forest Seasonsin. Samaan syssyyn laitettiin vireille myös melkoisen jyhkeä joukkorahoituskampanja.

Bändi kertoo tuoreessa tiedotteessaan, mistä on kyse:

”Neuvottelimme levy-yhtiömme Nuclear Blastin kanssa viime vuoden loppupuolilla, ja tulimme jokaista osapuolta tyydyttävään tulokseen. Tämä tarkoittaa, että käynnistämme joukkorahoituskampanjan, ja kampanja sisältää uuden levymme The Forest Seasonsin.

Joukkorahoituksen tuotoilla on tarkoituksena rakentaa Wintersunille yhtyeen päämajana toimiva studio. Joku saattaa tietääkin, että tämä on ollut suunnitteilla jo kauan aikaa. Se on tähtäimemme ja unelmamme. Studion rakentaminen on täysin ehdotonta, jotta saisimme viimeisteltyä Time II:n, ja saisimme tuotettua tulevat levymme mahdollisimman nopeasti ja laadukkaasti. Kaikki raha menee suoraan Wintersunille, ja tulemme käyttämään sen päämajamme rakentamiseen.

Tämä tulee olemaan koko metallimaailman suurin joukkorahoitus! Se tulee olemaan myös hieman erilainen kuin muut. Emme tule tarjoamaan kilokaupalla krääsää plektroista käytettyihin sukkiin tuhannen euron hintaan. Leikkaamme kaiken turhan pois, ja tarjoamme vain yhden arvokkaan edun! Se tulee olemaan massiivinen Wintersunin joukkorahoituspaketti, joka on nimeltään ’Forest Package’, ja siltä löytyy paljon mahtavaa Wintersun-aineistoa, kuten uusi levymme The Forest Seasons. Tulette todella yllättymään!

’Forest Package’ on suuri paketti, ja se tulisi olemaan kaikkinensa todella kallis, mutta me tarjoamme sen hyvin kohtuulliseen hintaan. Tulette saamaan vastinetta rahoillenne, ja pääsette nauttimaan levystä juuri sellaisena kuin kuuluukin, eli parhaalla mahdollisella laadulla! Paras juttu on, että paketin koko sisältö on täysin valmis, joten sinun ei tarvitse odotella kuukausitolkulla. Tämä on periaatteessa uuden levymme ennakkotilaus.”

Joukkorahoitus tulee käynnistymään Indiegogon kautta maaliskuun alussa, joten jäädään seuraamaan, mitä tuleman pitää.

Lisää luettavaa