Wolfheart julkaisee uuden ep-levyn – kuuntele myyttisestä sotakomppaniasta kertova nimibiisi

Skull Soldiers on jatkoa Wolves of Karelia -pitkäsoitolle.

21.01.2021

Tuomas Saukkosen kipparoima Wolfheart julkaisee uuden neljän biisin ep-levyn Skull Soldiers 5. maaliskuuta Napalm Recordsin kautta. Ep sisältää kaksi täysin uutta kappaletta, akustisen tulkinnan Aeon of Cold -kappaleesta sekä liveversion Reaper-biisistä. Uudet viisut, Skull Soldiers ja Hereditary jatkavat edellislevy Wolves of Karelian teemoja.

”Tein paljon taustatyötä ja tutkin talvisotaa Wolves of Kareliaa tehdessäni. Kun levy oli julkaistu, sain muutamilta toimittajilta lisää infoa ja kävi ilmi, että olin onnistunut missaamaan muutamia piilotettuja timantteja. Yksi sellainen oli tarina pienestä suomalaissotilaiden ”eliittijoukosta”, jota kutsuttiin Kuoleman komppaniaksi (englanniksi Skull soldiers) – ninja-tason sotilaita, jotka maalasivat kypäriinsä pääkalloja. Minusta tuntui, että minun täytyy kirjoittaa Wolves of Karelialle jonkinlaista jatkoa ja kun karanteenin myötä meille tuli paljon vapaa-aikaa, päätimme tehdä ep:n keikkoja odotellessa”, Saukkonen avaa.

Edellä mainittu Skull Soldiers on jo nyt kuunneltavissa singlemaistiaisena. Voit ottaa kappaleen lyriikkavideon haltuun tuosta alta.

”Halusin ensimmäisen singlen olevan mahdollisimman raskas ja murskaava, jotta se kuvastaisi teemaa parhaalla mahdollisella tavalla. Sanat liittyvät vahvasti Kuoleman komppaniaan ja Petro Solovey ukrainalaisesta Wolfanger-yhtyeestä vierailee laulaen omalla kielellään, mikä tuo biisin lisää brutaaliutta.”

Lisää luettavaa