Yksi Raskasta joulua -konsertti tälle vuodelle vielä saatiin – luvassa livestriimikeikka

Kiertueen peruuntunut pääkonsertti Hartwall-areenalla siirtyy tasan vuodella eteenpäin.

04.12.2020

Perinteinen Raskasta joulua -kiertue jouduttiin lopettamaan jo kahden konsertin jälkeen kesken pahentuneen koronatilanteen vuoksi ja kiertueen loput keikat peruttiin. Kiertueen päätöskonsertti Helsingin Hartwall-areenalla siirtyy tasan vuodella eteenpäin eli sen uusi päivämäärä on 19.12.2021. Tämän vuoden konserttiin ostetut liput käyvät sellaisenaan myös ensi vuonna tai ne voi halutessaan palauttaa Ticketmasteriin 31.1.2021 mennessä.

Yksi Raskasta joulua -konsertti tälle vuodelle on kuitenkin vielä luvassa, sillä raskaalla kädellä soitetut joululaulut raikaavat livestriimikeikan merkeissä lauantaina 19. joulukuuta kello 19 alkaen. Mukana ovat kaikki tämän vuoden kiertueelle lupautuneet solistit eli Noora Louhimo, André Linman, Kimmo Blom, Marko Hietala, Ilja Jalkanen, JP Leppäluoto, Antony Parviainen, Antti Railio, Tommi ”Tuple” Salmela ja Ville Tuomi.

Liput striimikeikalle tulevat Lippupisteessä ja Raskasta joulua -verkkosivuilla myyntiin maanantaina 7. joulukuuta kello 9. Lipulla on hintaa 19,90€.

Lisää luettavaa