Yksi tarina päättyy ja uusi alkaa – Omnium Gatherum julkaisi videon death metal -balladilleen

Spesiaalissa videoprojektissa hyödynnettiin peliteknologiaa.

27.09.2023

Omnium Gatherum aloittaa tällä viikolla Euroopan-kiertueen yhdessä Paradise Lostin⁠, Primordialin ja Harakiri for the Sky’n kanssa. Rundia pohjustetaan uudella Slasher-ep:ltä löytyvän Lovelorn-kappaleen kylkeen tehdyllä videolla, jossa on hyödynnetty pelimaailmasta tuttua Unreal Engine 5 -softaa. Videon tekemisestä vastaa bändin kanssa aiemminkin työskennellyt ohjaaja Janne Tamminen.

Lovelorn on OG:n maailailevampaa puolta esittelevä ja goottihenkistä flirttiä sisältävä death metal -balladi, ja sattumalta myös loistava portti pian alkavaan Euroopan-kiertueeseen”, toteaa kitaristi Markus Vanhala.

”Tämä videoprojekti oli melkoisen spesiaali, sillä kaikki bändin jäsenet eivät olleet edes samalla mantereella kuvausten aikaan eivätkä kaikki edes soittaneet samaan aikaan – todellinen paluu tulevaisuuteen ja takaisin yhdessä Janne Tammisen kanssa, jolla oli temput hihassaan!”

Lovelornin myötä yksi tarina päättyy ja uusi alkaa. Vielä on paikkoja kierrettävänä, mutta aivomme ja sielumme ovat jo työstämässä uutta purtavaa OG:n valtakunnasta. Uudet musiikilliset seikkailut odottavat meitä kaikkia, ja aiommekin viedä tulevaisuudessa kaikki täyden vauhdin ajelulle tuntemattomille ja julmille kaduille”, maalailee puolestaan solisti Jukka Pelkonen.

Lisää luettavaa