Yli 45 vuotta tykitellyt Raven julkaisee uutta kamaa viiden vuoden tauon jälkeen – luvassa kovaa menoa bändin klassikkolevyn hengessä

Ravenin uuden levyn lupaillaan kulkevan 1980-luvun alun hengessä.

14.07.2020

Jo vuodesta 1974 toiminut brittibändi Raven julkaisee uuden Metal City -albuminsa 18. syyskuuta.

Mikäli levy-yhtiönsä SPV/Steamhammerin sanoihin on uskominen, vuoden 2015 ExtermiNationille jatkoa tekevä levy tulee sisältämään ”kymmenen metallista mestariteosta”, jotka iskeytyvät nopeutensa, voimansa ja hulluutensa kanssa Wiped Out -albumin (1982) tunnelmiin.

Tuleva kiekko on ottanut teknisesti ja sävellyksellisesti huikean harppauksen eteenpäin, mistä johtuen tulossa on ”yhtyeen uran merkittävin albumi”, joka on ytimeltään ”raaka, saumaton ja kompromissiton”.

Ravenin basisti-laulaja John Gallagher kertoi tulevasta albumista The Metal Voicen haastattelussa:

”Meillä on ollut tämä kiusallinen projekti saada uusi albumi valmiiksi”, Gallagher vaikeroi.

”Sen eteen ovat tulleet lähes kaikki mahdolliset esteet, mutta luulen, että se tulee räjäyttämään ihmisten päät. Meillä on rummuissa uskomaton Mike Heller (Fear Factory), jonka taidot kaikki meidät keikalla viimeisen parin vuoden aikana voivat todistaa. Mielestäni voitte kaivaa esiin viimevuotisen livelevymme (Screaming Murder Death from Above: Live in Aalborg), ja se on hyvä esittely siitä, mitä tulemme tarjoamaan studiolevyllä.”

”Albumi on nopea, hullu ja siltä löytyy paljon sekopäistä soittamista, joten teimme hommia täydellä intensiteetillä. Olemme uskomattoman ylpeitä levystä. Tähän saakka ne, jotka ovat kuulleet sen ovat sanoneet, että ’Ette ole vittu tosissanne?’ hah hah. Se on hyvä reaktio.”

Lisää luettavaa