Yllätyspaljastus: Dave Grohl vetää melko hurjan määrän viinaa juuri ennen jokaista keikkaa

Rokkarit ovat tunentusti melkoisia viinamäen miehiä.

28.09.2018

Foo Fightersin nokkamies Dave Grohl oli radiohaastattelussa, jossa hän myönsi, että hänellä on tietynlainen alkoholiin liittyvä rituaali ennen jokaista keikkaa. Se kestää noin puolitoista tuntia ja sisältää melko hurjan määrän viinaa.

Grohl kertoo nappaavansa kolme Advilia (Ibuprofeenia, tulehduskipulääke) puolitoista tuntia ennen keikkaa. Tuntia ennen hän korkkaa ensimmäisen oluen, Coors Lightin. Noin 50 minuuttia ennen keikkaa hän tempaisee ekan Jägermaister-shotin. Samalla ensimmäinen Coors tyhjenee, joten uusi avataan.

Tässä vaiheessa bäkkärillä on kaikenlaista porukkaa, joten jekkushotteja jaellaan ympäriinsä. Grohl tietenkin myös nappailee itse. Toinen kalja tyhjenee samalla. Kolmas aukeaa.

Tässä vaiheessa on noin 20 minuuttia keikkaan. Grohl on napannut kolme tai neljä jekkushottia ja kolme kaljaa. Nyt bäkkäri tyhjennetään ulkopuolisista ihmisistä.

Grohl myöntää tuntevansa syyllisyyttä, koska on ainut bändin tyypeistä, joka on napsinut shotteja. Loppupullo jaetaan siis bändin kesken. Muut ovat juoneet vain valkkaria tai samppanjaa. Grohl on tässä vaiheessa siis juonut jo viisi tai kuusi shottia ja kolme kaljaa. Nyt on aika lähteä lavalle. Hän avaa vielä yhden kylmän Coorsin ja juo Jägermaisterin helmet samalla.

Melkoinen määrä alkoholia tuntiin nautittavaksi. Moni muu olisi jo aivan täysin pihalla.

Lähde: Alternative Nation

Lisää luettavaa