Barren Earth -kolmoslevy julki maaliskuussa, kuuntele nimibiisi!

Biisi on pitkä, mutta kärsivällisyys palkitaan, yhtyeestä luvataan.

30.01.2015

Färsaarelaisen Hamferð-yhtyeen Jón Aldarán mikinvarteensa Swallow the Suniin ja Kuolemanlaaksoon keskittyneen Mikko Kotamäen tilalle viime vuonna kiinnittäneen Barren Earthin kolmas albumi on julkaisua vaille valmis.

Esimerkiksi Amorphisista, Kreatorista, Moonsorrow’sta ja Rytmihäiriöstä tutuksi tulleista miehistä koostuvan yhtyeen uutukainen kantaa nimeä On Lonely Towers, ja se julkaistaan Century Median suojista 27. maaliskuuta.

– Uuden albumin biisejä tehdessämme pyrimme tarkastelemaan asioita täysin eri perspektiiveistä kuin aikaisemmin. Tietysti monet muutkin asiat muuttuivat, kuten tuotantotiimi, laulaja ja levy-yhtiö – osa sattumalta ja osa tarkoituksella, bändin basisti Olli-Pekka ”Oppu” Laine kommentoi tiedotteessa.

Levyn ensimmäinen single ja samalla sen nimibiisi on nyt kuunneltavissa. Laineen mukaan kappaletta ei kannata kuunnella hutaisten.

– Se ei ole perinteinen tarttuvalla kertsillä varustettu biisi, vaan esittelee enemmän koko albumia. Biisi vaatii kuulijalta keskittymistä, mutta kärsivällisyys palkitsee lopulta.

Palkinnon voi korjata tästä:

Lisää luettavaa