Ben Varonin ja Markus Vanhalan fiktiivinen bändi sai nimen

01.03.2016

Haastattelimme Amoralin Ben Varonia ja Omnium Gatherumin Markus Vanhalaa. Kimppahaastattelu sai pohtimaan, että mitä jos ystävyksillä olisi yhteinen bändi, mikähän sen nimi olisi.

Pyysimme lukijoita keksimään nimen tälle Benin ja Markuksen fiktiiviselle bändille. Parhaan nimen keksineelle olisi luvassa Jackson Monarkh SCX -kitara.

Vastauksia tuli runsaasti; osa luokattoman huonoja, muutama oivaltava ja kourallinen hyviä ideoita. Palkintoraadin suosikit ovat esitelty alla.

Entropy Overload
Perustelu: – Koska entropia kuvaa epäjärjestystä, joka sopinee hyvin kuvaamaan molempien musikanttien taituruutta progressiivissävytteiseen musisointiin. Mitä tapahtuu kun progressiivisia taitureita on useampia? Ilmiselvästi ylikuormituksen riski kasvaa.

Vanhalassa Varon Parempi
Perustelu: – Eipä tämä perusteluita kaipaa.

Benoral Vanhalla

Perustelu: – Yhtyeen musiikkia kuvaisi parhaiten termit benoraalinen, joka viittaa Benin melodiatajuiseen ja tyylipuhtaaseen kitarointiin, sekä Vanhalla, sillä Vanhalan livesoolot saavat uskomaan elämään ja kuolemaan.

O-AM-G

Perustelu: – Kirjainleikki selittänee itse itsensä?

Infernon raati valitsi voittajaksi O-AM-G:n ja Jacksonin keppi lähtee Janne Viitalalle Kokkolaan.

Palkintoraadin perustelu: – Vaikka arvostammekin humoristisia lähestymisiä aiheeseen, valitsemme lähes vakavimman vaihtoehdon. O-AM-G istuu nuorison suuhun, joten uusia faneja löytyy varmasti. Vanhoja faneja puolestaan muistutetaan hienovaraisesti kaksikon aiemmista tekemisistä. Myös kansainvälisyys on otettu huomioon.

Lisää luettavaa