Dave Lombardolla ja Gary Holtilla uusi projekti, kuten myös Mike IX Williamsilla ja Scott Kellyllä

03.01.2013

Slayerin rumpali Dave Lombardo ja bändissä yhä tuuraajakitaristin statuksella operoiva Exodus-patu Gary Holt ovat perustaneet uuden bändin, jolla ei ole vielä nimeä. Bändiin kuuluvat myös entinen QOTSA-basisti Nick Oliveri ja Amenin Casey Chaos. Lombardolla tuntuu olevan Slayerin ulkopuolella mukavasti aikaa, koska vasta viime vuonna ilmestyi hänen Philm-bändinsä debyytti.

Tämä uusi bändi on paraikaa äänittämässä musiikkia dokumenttiin, joka kertoo New Orleansin House of Shock -kummitustalosta. Phil Anselmo perusti kyseisen puljun vuonna 1992. Tuottajana äänityksissä toimii Ross Robinson.

Holtin mukaan bändillä on jo levyllinen materiaalia valmiina. Odotellaan, mitä sieltä on tulossa. Tästä klippiä rumpuäänityksistä.

Muitakin nimimiesten uusia bändejä perustellaan Ameriikan maalla. Eyehategodin Mike IX Williams, Neurosiksen Scott Kelly, Nachtmystiumin Sanford Parker ja Yakuzan Bruce Lamont ovat yhtä kuin Corrections House, joka kiertää Pohjois-Amerikkaa tammi-helmikuussa 19 keikan voimalla. Toivottavasti musiikkia saadaan kuulla pian myös tallennemuodossa!

Lisää luettavaa