Jesse Leach palaa Killswitch Engagen laulajaksi

08.02.2012
Kuva: Ja tämähän on metalcore-intoilijoiden mielestä koko alkuvuoden paras uutinen. Kuva: Roadrunner Vuoden ensimmäisinä päivinä laulajansa Howard Jonesin erottanut Killswitch Engage teki sen, mitä yhtyeen pitkäaikaiset fanit toivoivat ja odottivat: yhtye pestasi uudeksi solistikseen orkesterin kahdelta ensimmäiseltä levyltä tutun Jesse Leachin. Leach erosi bändistä vuonna 2002. Facebook-sivuillaan julkaisemassaan tiedotteessa yhtye kertoo, että rekrytointi tehtiin "taidon eikä tuttuuden perusteella", ja että Leach "todisti vailla epäilyksen häivää, että hallitsee sekä bändin vanhan että uuden materiaalin". Mitäs tuota epäilemään, kova laulajahan se on. Leach operoi Killswitch Engagen jälkeen muun muassa Seemlessin ja The Empire Shall Fallin keulilla. Nyt yhtye voi jatkaa myös uuden, alun perin ensi kesäksi luvatun levynsä työstämistä. Tämäkin ilahduttanee monia.

Ja tämähän on metalcore-intoilijoiden mielestä koko alkuvuoden paras uutinen.

Kuva: Roadrunner

Vuoden ensimmäisinä päivinä laulajansa Howard Jonesin erottanut Killswitch Engage teki sen, mitä yhtyeen pitkäaikaiset fanit toivoivat ja odottivat: yhtye pestasi uudeksi solistikseen orkesterin kahdelta ensimmäiseltä levyltä tutun Jesse Leachin. Leach erosi bändistä vuonna 2002.

Facebook-sivuillaan julkaisemassaan tiedotteessa yhtye kertoo, että rekrytointi tehtiin ”taidon eikä tuttuuden perusteella”, ja että Leach ”todisti vailla epäilyksen häivää, että hallitsee sekä bändin vanhan että uuden materiaalin”. Mitäs tuota epäilemään, kova laulajahan se on.

Leach operoi Killswitch Engagen jälkeen muun muassa Seemlessin ja The Empire Shall Fallin keulilla. Nyt yhtye voi jatkaa myös uuden, alun perin ensi kesäksi luvatun levynsä työstämistä. Tämäkin ilahduttanee monia.

Lisää luettavaa