Mainos: Mitä hyötyä luottokortista on

Luottokortti on maksuväline, joka mahdollistaa ostoksen maksamisen myöhemmin ostohetkestä. Kortilla maksaminen sisältää useita hyötyjä joustavasta maksuajasta ostamisen turvallisuuteen.

14.01.2024

Mainos: Alisa Pankki

Luottokortti antaa käyttäjälleen mahdollisuuden ostaa tavaroita ja palveluita ennalta määritellyn luottorajan puitteissa ja maksaa nämä ostokset myöhemmin. Luottokortin käyttäjä saa tavallisesti kuukausittain laskun, jossa luetellaan kaikki kortilla tehdyt ostokset. Käyttäjällä on mahdollisuus maksaa koko summa tai osa siitä. Katso alapuolelta yleisimpiä hyötyjä luottokorteista.

Maksuaika: Luottokortit mahdollistavat ostosten tekemisen ilman välitöntä maksua. Voit käyttää korttia ja maksaa ostokset myöhemmin. Joustavuus helpottaa talouden hallintaa.

Turvallisuus: Luottokortit tarjoavat lisäturvaa ostoksille. Esimerkiksi, jos ostat jotakin luottokortilla ja yritys ehtii mennä konkurssiin ennen kuin olet saanut ostoksesi, saat yleensä rahat takaisin.

Palkinto-ohjelmat: Monet luottokortit tarjoavat palkintoja, kuten rahallisia bonuksia tai muita etuja jokaisesta kortilla tehdystä ostoksesta.

Matkavakuutus: Jotkut luottokortit tarjoavat automaattisen matkavakuutuksen, kun käytät korttia matkan maksamiseen.

Käytettävyys: Luottokortit ovat käteviä maksuvälineitä. Voit tehdä ostoksia verkossa, varata hotelleja, vuokrata autoja ja suorittaa muita taloudellisia toimia helposti ja nopeasti.

Lisätietoa luottokortista

Pääset tutustumaan tarkemmin luottokortin ominaisuuksiin vierailemalla suomalaisen Alisa Pankin kotisivuilla. Voit verkkosivujen kautta myös ottaa suoraan yhteyttä pankin asiakaspalveluun ja saada lisätietoa luottokortista ja sen hakemisesta.

Lisää luettavaa