Mainos: Syksyiset hajuvedet naisille ja miehille: joko olet testannut näitä tuoksuja?

Jos kesän hajuvesi tuntuu liian makealta tai raikkaalta, on aika vaihtaa tuoksu syksyisempään. Vinkkaamme tutustumisen arvoiset naisten ja miesten tuoksut, jotka eivät tuoksu ihan jokaisella kaulalla!

27.09.2023

Mainos: Hobby Hall

Suomalaisten luottotuoksut löytyvät näiltä merkeiltä

Suomalaisten naisten ja miesten käytetyimmät hajuvedet löytyvät todennäköisimmin Giorgio Armanin tai Hugo Bossin valikoimasta. Naiset suosivat myös Escadan, Pradan ja Carolina Herreran tuoksuja. Miesten suosikkeja ovat muun muassa Paco Rabanne ja Jean Paul Gaultier.

Syksyllä makeat ja raikkaat kesätuoksut voivat tuntua övereiltä: luonto valmistautuu talveen, joten hajuvesikin voi olla rauhallisempi. Kun etsit uutta luottotuoksua syksyyn, valitse neutraalimpi tuoksu, jossa on esimerkiksi lämpimiä vivahteita puutarhasta tai metsästä.

Jos et halua tuoksua syksyllä samalta kuin kaikki muut, kannattaa omaa tulevaa luottotuoksua etsiä laajemmin eri merkkien valikoimista. Uusi luottotuoksu voisi olla vaikkapa aistikas Victoria’s Secret hajuvesi tai tyylikäs Valentino hajuvesi.

Suuntaa katseesi ja ennen kaikkea nenäsi viime vuosien aikana julkaistuihin tuoksuihin, jotka eivät ole vielä saavuttaneet jättimäistä suosiota. Victoria’s Secret hajuvesi, Valentino hajuvesi ja muut artikkelimme hajuvedet ovat pidettyjä, mutta eivät vielä supersuosittuja tuoksuja. Näihin sinun kannattaa tutustua ennen kuin muut ehtivät ensin!

Naisten syksyiset hajuvedet

Victoria’s Secret tuo useimmille mieleen ensimmäisenä alusvaatteet. Brändi on kuitenkin julkaissut myös suosittuja vartalosuihkeita ja hajuvesiä, joista tunnetuin lienee vuonna 2010 julkaistu Bombshell. Vuonna 2020 julkaistu Victoria’s Secret Tease on kukkaistuoksu, jossa tuoksuvat muun muassa vanilja ja päärynä.

Victoria’s Secret Tease -tuoksua on kuvailtu kevyemmäksi versioksi suositusta Juicy Couturen Viva La Juicy -hajuvedestä. Kuten monet julkkistuoksutkin, Victoria’s Secretin monet hajuvedet miellyttävät erityisesti nuoria naisia. Tease on kuitenkin poikkeus. Tease sopii keveytensä vuoksi moniin tilanteisiin ja myös aikuisempaan makuun.

Yves Saint Laurent on tehnyt monia suosikkituoksuja, joista tällä hetkellä suomalaisten naisten mieleen on erityisesti Black Opium. Syksyä varten kannattaa kuitenkin testata YSL:n Libre -hajuvettä. Se on pitkään kestävä, syksyinen tuoksuyhdistelmä, jossa tuoksuvat muun muassa laventeli, mandariini, appelsiininkukka, Madagaskarin vanilja, myski ja setri.

Victoria’s Secret Tease ja Yves Saint Laurent Libre ovat syksyyn sopivia hajuvesiä, joiden pienemmät ja isommat pakkaukset löydät Hobbyhall.fi-verkkokaupan valikoimasta.

Hajuvesisuositukset miehille syksyyn

Miesten hajuvesissä eräs viime vuosien pidetty uutuus on vuonna 2019 julkaistu Valentino Uomo Born in Roma -hajuvesi. Tuoksua on kuvailtu lämpimäksi ja syksyisen makeaksi. Hajuveden on sanottu muistuttavan suositun hajuvesimerkin Armanin Stronger With You -tuoksua. Valentino Uomo Born in Roma -hajuvedestä on tullut myös Yellow ja Coral Fantasy -versiot.

Nuoremmalle miehelle sopii kevyempi Calvin Klein Defy -hajuvesi. Päätuoksunuotteina ovat bergamotti ja laventeli; pohjatuoksuna on meripihka. Defy on hyvä ja raikas luottotuoksu arkeen. Hobbyhall.fi-verkkokaupasta löydät myös sarjaan kuuluvat deodorantit.

Mitä jos hankkisit tänä syksynä unisex-hajuveden?

Jos et kaipaa erityisen feminiinistä tai maskuliinista tuoksua syksyyn, unisex-hajuvesi on tällöin juttusi. Sopivia unisex-tuoksuja löytyy yleensä enemmän miesten hajuvesibrändeiltä raikkaiden ja keveiden tuoksujen joukosta.

Syksyyn sopii hyvin esimerkiksi Mancera Amber Fever. Se on meripihkainen ja vaniljainen tuoksu, joka sopii sekä naisille että miehille. Amber Fever julkaistiin vuonna 2019. Päätuoksunuotteina ovat karamelli, viski, tonkapapu ja hasselpähkinä. Tuoksuun yhdistyvät muun muassa ruusun terälehdet sekä intialainen jasmiini, valkoinen myski, tiikki ja sammal.

Kaikki tässä artikkelissa mainitut hajuvedet voit tilata itsellesi tai lahjaksi Hobbyhall.fi-verkkokaupasta. Jos haluat päästä nuuhkimaan tuoksuja ennen ostopäätöstä, tee shoppailumatka Helsinkiin ja varaa majoitus Helsinki Hotellit -sivulta.

Lisää luettavaa