Artistit: Giraffe Tongue Orchestra

Mastodon-kitaristi mursi jalkansa ja kertoi siitä Instagramissa – kuvan lihakirves ei liity tapaukseen… kai?

Brent Hinds on kiireinen mies. Kitaristi sai juuri päätökseen Mastodonin seitsemännen albumin äänitykset ja edessä olisi ollut vielä keikkoja ja kiertuetta muun muassa Giraffe Tongue Orchestran ja Fiend Without a Facen kanssa. Valitettavasti mies teloi itsensä siihen kuntoon, että joutuu ilmeisesti jättämään loppuvuoden keikat ainakin väliin.

Giraffe Tongue Orchestra debytoi livenä – näin Mastodon, Alice in Chains ja Dillinger Escape Plan -miehet jakavat lavan

23. syyskuuta debyyttialbuminsa Broken Lines julkaiseva Giraffe Tongue Orchestra esiintyi ensimmäistä kertaa viime viikonloppuna Englannissa Reading & Leeds -festivaaleilla. Alta löydät yleisöstä kuvattua videomateriaalia, jonka perusteella ainakin singlenäkin julkaistu Blood Moon sekä Back to the Light niin sanotusti kulkivat.

Alice in Chainsin laulaja Dillinger Escape Plan -miehen projektiin, levy tulossa pian

Uutisoimme viime vuonna, että jenkkiläisen raskaan musiikin maailmaan on syntynyt superkokoonpano Giraffe Tongue Orchestra, jonka miehistö on ladattu todella tiukkavolttisella tähtivoimalla. Dillinger Escape Planin Ben Weinmanin oli tarkoitus kitaroida Mastodonin heviä vihaavan Brent Hindsin rinnalla, näyttelijä-laulaja Juliette Lewisin taustalla.