Alice in Chainsin laulaja Dillinger Escape Plan -miehen projektiin, levy tulossa pian

24.04.2016

Uutisoimme viime vuonna, että jenkkiläisen raskaan musiikin maailmaan on syntynyt superkokoonpano Giraffe Tongue Orchestra, jonka miehistö on ladattu todella tiukkavolttisella tähtivoimalla. Dillinger Escape Planin Ben Weinmanin oli tarkoitus kitaroida Mastodonin heviä vihaavan Brent Hindsin rinnalla, näyttelijä-laulaja Juliette Lewisin taustalla.

Nyt bändi on kuitenkin julkistanut todellisen kokoonpanonsa. Debyyttialbuminsa jo äänittänyt ryhmä kaivoikin mikin taakse Alice in Chainsin laulajan William DuVallin. Juliette Lewis punk-asenteineen kyllä vierailee levyllä, mutta DuVall on ryhmän virallinen vokalisti ja keulakuva.

Bändin perustaja Weinman kertoo, että trion yhteistyö on toiminut erinomaisesti:

– Tämä on hieman erilaista minulle. Se on ollut hienoa. Dillinger on tietenkin ollut minun vauvani alusta asti. Kaikki siinä kyllä osallistuvat juttuihin, mutta se bändi on aina ollut minun visioni ja minun vauvani. Kun taas GTO on todellinen sekoitus kaikkia sen elementtejä, kaikkia sen paloja. Eli se on tosi mielenkiintoista. On ollut mahtavaa tehdä yhteistyötä sillä tavalla. Ja uskon, että siinä todella kuuluu osia kaikista meistä samassa bändissä.

Kymmenen biisiä sisältävä levy on tulossa ulos aivan pian, mutta vielä tässä kohtaa muut yksityiskohdat ovat ilmeisen tarkasti varjeltuja. Bändin Facebook-sivu on kuitenkin aktivoitumassa, joten sinne vain kyttäämään lisämateriaalia.

Lisää luettavaa