Albumi rävähtää käyntiin kuin tuhat volttia – arviossa Night Demon

Julkaistu Infernossa 7/2018.

21.11.2018
Night Demon
Live Darkness
SPV/Steamhammer

Acceptiakin lämmitellyt Night Demon tarjoaa tiukkaa perinneheavyä suoraan Kaliforniasta. Yhtyettä on kehuttu kovaksi livebändiksi, ja nyt poppoo todistaa väitteen paikkansapitävyyden livealbumilla. Tehokasta ja räväkkää meininkiä tarjoileva lätty nostaa hien pintaan ja kastelee kainalot. 

Livelevyt ovat monesti hieman ongelmallisia, sillä niiden tunnelma ei tartu helposti ilman liikkuvaa kuvaa. Night Demonia ei voi moittia tästä, sillä albumi rävähtää käyntiin kuin tuhat volttia, eikä kaasujalkaa himmata missään vaiheessa. Tuplamittaisen albumin aikana kuuntelija kaahaa jo mielessään sen verran kovaa, että hikikarpalot nousevat pintaan kuin aidossa livetilanteessa.

Night Demon osaa tehdä tarttuvia biisejä, jotka potkivat ahterille saaden tanssijalan vipattamaan ja nyrkin tahkoamaan olohuoneessakin. Etenkin, jos alla on muutama olut.

Live Darkness on ehkä vuoden energisin livelätty. Se saa kuuntelijan hyvälle tuulelle ja sydämen pumppaamaan verta siihen tahtiin, että bilettämään on päästävä. Suositellaan lauantai-iltojen ratoksi. 

Lisää luettavaa