Jokainen albumin kappaleista voisi olla hitti – arviossa Perfect Plan

Julkaistu Infernossa 6/2018.

15.10.2018
Perfect Plan
All Rise
Frontiers

Vuonna 2014 perustettu ruotsalaispumppu julkaisee vahvan debyyttialbumin, joka on kuin aikamatka Uriah Heepin, Deep Purplen ja Whitesnaken soundimaailmoihin.

Albumi tarjoilee isoja kertosäkeitä, popvetoisia melodioita sekä ehtaa AOR-tyylistä rockia. Hammondit raikaavat, kosketinmatto on kuin suoraan 70–80-lukujen vaihteesta ja kitarasoolot tuntuvat kiveksissä asti. Mistä ihmeestä näitä loistavia naapurimaamme yhtyeitä riittää?

Laulaja Kent Hillin äänijänteet ovat todella terhakat ja taipuvat laajalla skaalalla kauniiden melodioiden mukaisesti. Yhtyeen soitto on tiukkaa, terävää ja ihailtavan kaunista. 

Jokainen albumin kappaleista voisi olla hitti, eikä heikkoja kohtia juuri löydy. Biisien samankaltaisuus aiheuttaa pientä närästystä, mutta se taitaa olla tällaisessa musiikissa enemmän sääntö kuin poikkeus – miksi pilata toimivaa reseptiä.

All Rise on nostalginen, mutta samalla uudenkarhea albumikokonaisuus, joka kestää kuuntelukertoja. Albumi on iloinen, melodinen ja terävä tujaus vanhaa hyvää aikaa. Tältä yhtyeeltä voi odottaa paljon. 

Lisää luettavaa