Korn – The Path of Totality Tour – Live at the Hollywood Palladium

Korn
The Path of Totality Tour – Live at the Hollywood Palladium

Viimevuotisella The Path of Totality -albumilla Korn uudisti menestyksekkäästi itseään hyväksikäyttämällä dubstepin ja muiden modernien konemusiikkityylien tyylikeinoja. Livesetin seitsemän ensimmäistä kappaletta on kyseiseltä levyltä, ja ratkaisulla on hyvät ja huonot puolensa.

Skrillexin kanssa esitetty Get Up! aloittaa homman väkevästi, mutta jo sen aikana käy ilmi, että iso osa kuulokuvasta täyttyy koneilta tulevilla äänillä. Tämä on toki ymmärrettävää biisien luonne huomioon ottaen, mutta tilanne muistuttaa enemmän dj-keikkaa kuin perinteisen rokkibändin vetoa. Skitsofreenista tunnelmaa lisää se, että yleisön valtaosa näyttää olevan yli kolmekymppisiä miehiä. Ei varsinaista dancekansaa.

Enemmän eloa alkaakin syntyä vasta kun Here to Stay aloittaa vanhemman materiaalin vyöryttämisen. Viimeiseen Blind-klassikkoon tultaessa meininki on jo varsin riehakas. Sinällään loppuosa on One- ja Another Brick in the Wall -covereita myöten tuttua kauraa. Ainoastaan bändin debyyttilevyltä löytyvästä ja tällä keikalla yleisön pyynnöstä soitetusta Predictablesta ei ole nähty aiemmin tulkintaa virallisilla dvd-tallenteilla.

Bonusosiossa nähtävät haastattelut ovat mukava lisä, vaikkeivät ne tarjoa mitään mullistavaa yhtyeen faneille. Niillä halutaan kuitenkin alleviivata faktaa, että bändi haluaa yhä jatkaa ilmaisunsa uudistamista.