Kuulostaa omaperäiseltä aloituksesta lähtien – arviossa Wishing Well

Julkaistu Infernossa 4/2018.

25.08.2018
Wishing Well
Rat Race
Inverse

Kotimaisen Wishing Wellin edellisellä levyllä vieraili legendaarinen raspikurkku Graham Bonnet. Yhtye myös lämmitteli kyseistä herrasmiestä pienellä kiertueella Pohjoismaissa, joten poppoo on saanut jalkansa hyvin musiikkiympyröiden oven väliin. Yhtye lupailee toisella albumillaan monipuolista musiikkia, jossa yhdistellään hard rockia, power metalia ja jopa doomryskettä. 

No, monenlaista on kyllä tarjolla. Albumilla kuullaan eri elementtejä useista musiikkityyleistä, ja niillä saadaan luotua hieman kieroakin äänimaailmaa. Yhtye kuulostaa omaperäiseltä aloituksesta lähtien. Esimerkiksi Children of Paradisen lapsikuoro on loistava veto ja antaa huikean lisämausteen jo muutenkin miellyttävälle rallille. 

On pakko kehua laulaja Rafael Castillon tapaa tuottaa ääntä. Miehellä on persoonallinen soundi, joka sopii tällaiseen poukkoilevaan ja mystiseen menoon hyvin. Lisämaininta myös loistavista kitarasoundeista, jotka kietovat kappaleiden rakenteet yhteen upeasti. 

Wishing Wellissä tuoksuvat sulassa sovussa Iron Maiden, Avantasia ja Motörhead, mikä on näin osaavissa käsissä hyvinkin mielenkiintoinen soppa. Toivotaan, että yhtyeen rivakka sointi päätyy pitkille kiertueille asti ja mahdollisimman usean kuuntelijan korvakäytäviin. 

Lisää luettavaa