Ilmoitus: Airtrack on hittituote temppulijoille ja treenaajille

Ilmoitus: Airtrackit on valloittanut varsinkin nuorten sydämet, mutta ne tarjoavat mukavan liikunta-alustan kaikenikäisillä erilaisiin lajeihin. 

Airtrack, tai suomalaisemmin ilmavolttirata, on noussut suureen suosioon liikkuvaisten nuorten keskuudessa. Siitä voi kuitenkin hyötyä kaikenikäiset, sillä Airtrack tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia erilaisiin käyttötarkoituksiin.

 

Mikä on airtrack?

Etenkin erilaiseen temppuiluun kehitetyt airtrackit ovat ilmatäytteisiä alustoja, jotka muistuttavat hieman uimapatjaa, mutta toimivat kuin kotikäyttöiset permannot. Valmistuksessa käytetään useimmiten kestävää PVC-muovia, joka täytettynä kestää kovankin pomppimisen. 

Joustava ilmatäytteinen volttirata vaimentaa kehoon kohdistuvaa rasitusta korkeimpienkin pomppujen alastuloissa. Ilmaa lisäämällä ja vähentämällä airtrackin kovuutta voidaan vaihdella, joten siitä saadaan helposti moneen eri tarkoitukseen sopiva alusta. 

Airtrack on myös todella helppo ottaa mukaan matkalle, toisin kuin esimerkiksi trampoliini. Tyhjennettynä se mahtuu pieneen kuljetuskassiin, joten se kulkee mukana niin mökille kuin rannallekkin.

Nopeasti täytettävä ja tyhjennettävä ilmavolttirata voidaan ottaa nopeasti käyttöön, ja leikin tai treenin jälkeen sen saa kätevästi kaappiin piiloon seuraavaa käyttökertaa varten.

Preeco.fi verkkokaupan valikoimasta löydät  3 – 8 metrin pituiset ilmavolttiradat useissa eri väreissä. 

 

Airtrack sopii sisä- ja ulkokäyttöön

Kestävän materiaalin ansiosta ilmavolttiradat soveltuvat hyvin myös ulkona käytettäviksi. Tämä avaa myös uusia mahdollisuuksia erilaisiin treenimuotoihin ja leikkeihin. Aitrack voidaan ottaa myös mukaan rannalle, ja käyttää sitä uimapatjana tai pehmoisana löhöily paikkana.

Suosituimpia käyttötapoja volttiradalle on kuitenkin erilainen temppuilu. Se on täydellinen alusta cheerleading-liikkeiden harjoitteluun, parkourin treenaamiseen, erilaisten volttien tekemiseen.

Ilman määrää vähentämällä radasta saadaan pehmeämpi, jolloin se toimii myös esimerkiksi turvalaitteena mahdollisille matalille putoamisille, esimerkiksi voimistelurenkaiden alla. Pehmeämpi alusta on myös omiaan joogaamiseen ja venyttelyyn. Lattian kovuus ei tunnu 10 cm paksun airtrackin alta.