Ilmoitus: Lainojen yhdistäminen – yhdistä lainat ja säästä selvää rahaa

Maksatko jatkuvasti erilaisia lyhennyksiä lainoistasi ja luottokorttiveloistasi? Jos vastasit myönteisesti, luottojen yhdistäminen voi auttaa sinua säästämään huomattavia rahasummia kuukausittain.

ILMOITUS

Miksi lainojen yhdistäminen kannattaa
Luottojen yhdistäminen tarjoaa useita erilaisia hyötyjä. Yhdistämällä aiemmin nostamasi verrattain kalliit lainat yhdeksi isommaksi lainaksi voit säästää niin rahaa kuin myös aikaasi. Yhdistämällä lainasi vältyt myös laskutuslisien ja kuukausimaksujen maksamiselta useille eri tahoille.

Lainojen yhdistäminen on helppoa ja mahdollistaa tilanteen, jossa lyhennät vain yhtä lainaa. Tämä helpottaa menojesi seuraamista ja auttaa sinua budjetoimaan talouttasi paremmin. Lainojen yhdistämisen merkittävin hyöty on se, että voit saada lainaa matalammalla korolla yhdelle suuremmalle lainalle kuin useammalle pienemmälle lainalle.

Yhdistä lainat – näin hyödyt:

  • Luottojen yhdistämisen myötä vältyt tarpeettomilta laskutuslisiltä
  • Maksat tilinhoitomaksuja vain yhdestä lainasta
  • Yhdistettyäsi lainasi voit aloittaa esimerkiksi kuukausisäästämisen säästämilläsi rahoilla, joilla voit kartuttaa itsellesi säästöjä pahan päivän varalle
  • Lainojen yhdistäminen helpottaa menojesi seuraamista, kun lyhennät ainoastaan yhtä lainaa
  • Yhdistämällä kalliit pienlainat voit päästä eroon pahasta velkakierteestä

Miten lainojen yhdistäminen onnistuu?
Luottojen yhdistäminen tarkoittaa uuden lainan hakemista aiemmin nostamiesi lainojen takaisinmaksamista varten. Uudella luotolla saat maksettua aiemmin ottamasi lainat kerralla pois, jonka jälkeen lyhennät jatkossa ainoastaan jatkossa yhtä edullisempaa lainaa.

Lainantarjoajasta riippuen lainojen yhdistäminen voi tapahtua muun muassa seuraavilla tavoilla:

  1. Pankki tai luotonantaja maksaa sinulle myönnetyn lainan pankkitilillesi, jonka jälkeen voit maksaa aiemmin ottamasi lainat pois.
  2. Pankki tai luotonmyöntäjä ei maksa uutta lainaa hakijan pankkitilille. Sen sijasta lainantarjoaja maksaa lainanhakijan vanhat lainat takaisin tämän velkojille.

Voit yhdistää aiemmin ottamasi lainat ilman erillistä takaajaa tai sitomatta omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Lainanmyöntäjät usein edellyttävät lainanhakijalta kuitenkin luottotiedot, riittäviä säännöllisiä tuloja ja vähintään 18 vuoden ikää.

Yhdistäessäsi vanhoja lainojasi sinun kannattaa kiinnittää huomiota lainasi korkoon ja muihin mahdollisiin kustannuksiin sekä uuden lainasi kuukausierään. Lainojen yhdistäminen kannattaa silloin, jos voit saada uuden lainan paremmilla ehdoilla ja, kun lainasi kuukausierä on sopivan kokoinen taloudellesi.

Lainojen yhdistäminen vertailupalvelun avulla
Voit yhdistää lainasi Lainaa-helposti.fi -vertailusivuston kautta jopa 70 000 euroon asti ja valita sinulle sopivan takaisinmaksuajan 3 kuukauden – 20 vuoden väliltä. Kilpailutamme lainasi jopa kymmenien tunnettujen pankkien ja muiden luotonmyöntäjien välillä, jotta sinä voit löytää parhaimman lainan itsellesi. Eri lainantarjoajia kannattaa vertailla huolellisesti, jotta saat varmasti edullisimman tarjouksen yhdistelylainallesi.

Kun olet löytänyt sinulle sopivan lainan, voit tehdä lainahakemuksen helposti netissä. Lainan hakeminen erilaisten lainavertailupalveluiden kautta on täysin ilmaista, eikä lainahakemuksen tekeminen palveluissa sido sinua mihinkään. Saatuasi lainatarjouksen, voit allekirjoittaa sen sähköisesti verkossa, jonka jälkeen laina maksetaan tilillesi parin päivän kuluessa.