Inferno tarjoaa: kuuntele uusi Marduk-ep!

27.05.2011
Iron Dawn nyt viikon ajan kuunneltavana Infernon sivuilla!
Kuva: Miltä kuulostaa Marduk vuonna 2011? Vastauksen antaa kesäkuinen Iron Dawn -ep, jota voit kuunnella tällä sivulla jo nyt viikon ajan! Lukaise myös Tapio Aholan arvostelu ja totea, höpiseekö mies ihan omiaan... [TÄMÄ KUUNTELUKAMPANJA ON PÄÄTTYNYT.] Mardukin toissavuotinen Wormwood-albumi oli miltei häkellyttävän tasokas voimannäyttö pitkän linjan yhtyeeltä. Uudella ep:llä hyvä vire jatkuu osittain. Iron Dawn sisältää kolme kappaletta, joista Mardukin linjaan sopivasti kaksi on blastbeat-mättöä ja kolmas keskitempoinen rypistys. Kaikki biisit ovat sinänsä varsin asiallisia, mutta eivät mitenkään poikkeuksellisen tasokkaita Mardukin omalla mittarilla. Erittäin ammattitaitoista ja vakuuttavaa jälkeä, mutta onhan Marduk tehnyt tämän kaiken sanoitusten sotatematiikkaa myöten jo monta kertaa aikaisemminkin. Tulevalle albumille on luvassa jonkinlainen konsepti, ja Iron Dawnin kappaleet julkaistiin tässä yhteydessä siihen sopimattomina. Nähtäväksi jää, mihin ruotsalaisen black metalin veteraanibändi seuraavaksi suuntaa. Arvio: Tapio Ahola www.marduk.nu

Miltä kuulostaa Marduk vuonna 2011? Vastauksen antaa kesäkuinen Iron Dawn -ep, jota voit kuunnella tällä sivulla jo nyt viikon ajan! Lukaise myös Tapio Aholan arvostelu ja totea, höpiseekö mies ihan omiaan…

[TÄMÄ KUUNTELUKAMPANJA ON PÄÄTTYNYT.]

Mardukin toissavuotinen Wormwood-albumi oli miltei häkellyttävän tasokas voimannäyttö pitkän linjan yhtyeeltä. Uudella ep:llä hyvä vire jatkuu osittain.

Iron Dawn sisältää kolme kappaletta, joista Mardukin linjaan sopivasti kaksi on blastbeat-mättöä ja kolmas keskitempoinen rypistys. Kaikki biisit ovat sinänsä varsin asiallisia, mutta eivät mitenkään poikkeuksellisen tasokkaita Mardukin omalla mittarilla. Erittäin ammattitaitoista ja vakuuttavaa jälkeä, mutta onhan Marduk tehnyt tämän kaiken sanoitusten sotatematiikkaa myöten jo monta kertaa aikaisemminkin.

Tulevalle albumille on luvassa jonkinlainen konsepti, ja Iron Dawnin kappaleet julkaistiin tässä yhteydessä siihen sopimattomina. Nähtäväksi jää, mihin ruotsalaisen black metalin veteraanibändi seuraavaksi suuntaa.

Arvio: Tapio Ahola www.marduk.nu

Lisää luettavaa