Inferno 1/2021: Accept, Korpiklaani, Asphyx, Tribulation, Havukruunu, Ektomorf, The Body…

Sadaskahdeksaskymmenesseitsemäs Infernon numero julki perjantaina 29. tammikuuta.

27.01.2021

Se on kuulkaa niin, että Inferno täyttää tänä vuonna, tarkemmin syksyllä, 20 vuotta. Vaan mitäpä tuosta vielä numeroa tekemään, sen kuin tehdään näitä numeroita, heh heh heh. Ja sittenpä voidaankin todeta, että vuoden 2021 ensimmäisen lehtemme Sytykkeistä löytyvät bändit Nervosa, Akhlys, Mors Principium Est, Chalice ja Simulacrum.

Jukka Hätinen kajoaa kolumnissaan tapaukseen Marko Hietala ja ero Nightwishistä. Heavy Cooking Clubissa puolestaan kajotaan muun muassa avokadoihin Revulsionin kitaristin Jari Toppisen seurassa.

Teutonihevin ikiaikainen sotaratsu Accept menetti yhden perustajajäsenistään, mutta sai tilalle paitsi uuden basistin myös kolmannen kitaristin. Onhan se selvä, että kitaristi Wolf Hoffman pitää tätä jälleen kerran yhtyeensä uutena alkuna. Solisti Mark Tornillo komppaa. Kannessakin on ilo ylimmillään.

Asphyx. ”Lauuuuuuu!!!”

Muita haastateltaviamme ovat uusia levyjä joko juuri julkaisseet tai pian julkaisevat folkmetallirykmentti Korpiklaani, Hollannin kuulu death metal -partio Asphyx ja uudella levyllään säröt suht sataselle vääntävä jenkkiläinen meluryhmä The Body.

Haastiksista löytyvät myös kauhusta ammentava ruotsalaiskopla Tribulation, kovaa nousua maamme pakanametallimarkkinoilla tekevä Havukruunu sekä unkarilainen groove metal -pumppu Ektomorf, jonka tarina on luettavissa Vanha liitto -sivuilla.

Havukruunu. Panosvyö päässä saa Infernon täyden tuen ja hyväksynnän.

Pölkylle on ojentanut kaulansa mielenkiintoinen hahmo, nimittäin Empyrium ja The Vision Bleak -yhtyeistä sun vaikka mistä muusta tunnettu muusikko-tuottaja MarkusUlf Theodor SchwadorfStock. Salamyhkässä kummastellaan NWoBHM-bändi Quartzin vuonna 1980 julkaistua Stand Up and Fight -albumia, ja levyarvioiden paalulla humppaa ja pumppaa aiemmin haastateltu Korpiklaani.

Ja sitten jäljellä on enää maininta, että Kuudennessa piirissä jututetaan Nummirockin Tero Viertolaa ja aprikoidaan, mitähän tuosta festarikesästä mahtaa tulla.

Semmoista. Perjantaina 29. tammikuuta.

Lisää luettavaa