Inferno 5/2020: Haken, Triptykon, Mercyful Fate, Paradise Lost, Naglfar, Infernon lukupiiri osa 3…

Sadaskahdeksaskymmenes Infernon numero julki perjantaina 23. toukokuuta.

20.05.2020

Korona-Inferno numero kahden Sytykkeitä-sivut pitävät sisällään aktit Black Acid World, October Falls, Front, Sinisthra ja Stargazery. Kolumnistimme Jukka Hätinen hekumoi Ison D:n – sen lyhyemmän – Elvis-levyn kimpussa, ja Heavy Cooking Clubissa kokittelee Kantamus-yhtyeen Aino.

Triptykon. Ihana bändi. Kuva: Ester Segarra

Päähaastattelussamme on albumi albumilta kohti progemetallin kärkeä kivunnut ja sen myös saavuttanut brittiryhmä Haken. Jututamme myös mahtavan livealbumin julkaisseen Triptykonin Thomas Gabriel Fischeriä, klassikkolevyjään uusiksi julkaisevan Mercyful Faten Hank Shermannia, kivikovan uutuuskiekon suoneen Paradise Lostin Nick Holmesia sekä Mika Jussilaa, kotimaista masterointigurua, joka löytyy Pölkyllä-palstalta. Mustan metallin lippua laajemmissa haastatteluissa heiluttaa ruotsalainen Naglfar, jolta on saatu pitkien vuosien jälkeen uusi studioplatta.

Paradise Lost. Ihana bändi.

Iloista on sekin, että kirja sylissä makaamiseen kannustava Infernon lukupiiri -sarja etenee kolmanteen osaansa. Tällä kertaa kirjallisista ambitioistaan haastelemassa on kovaa ukkoa ja akkaa, esimerkiksi Lopakan Sami, Greenwayn Barney, Murphyn Anna ja näin.

Salamyhkä-sivulla muistellaan jenkkibändi Spineshankin vuonna 2000 julkaistua kakkosalbumia, ja Kuudennessa piirissä kysytään Dan Swanoltä, mitä miehelle kuuluu, kun miehestä ei oikein kuulu mitään.

Tätä kaikkea perjantaina 23. toukokuuta.

Lisää luettavaa