BLOGI: October Tide – A Thin Shell

15.10.2010
Kuva: Ken kokee Katatonian muuttuneen turhan pehmoiseksi tissienläpsyttelyksi ja liiallisen hyvinvoinnin surkutteluksi, ottaapa tästä. Samaisen bändin riveistä poistuneen Fredrik Norrmanin johtaman October Tiden paluualbumi palaa myös tunnelmissa – entiseen. Suuntana on Brave Murder Day, ja vaikka tunnelmissa jäädään mestariteoksen peesiin ja pahasti, kyllä tämä nyt jonkinlaiseksi ensiavuksi talventuloahdistukseen käy. Teepäs, Fred, seuraavalle kiekolle vielä pikkuisen parempia biisejä, ja aletaan puhua tosissaan, kuka käskee ja ketä. - riekin matti Levyn arvostelu 5.11. ilmestyvässä Infernossa.


Ken kokee Katatonian muuttuneen turhan pehmoiseksi tissienläpsyttelyksi ja liiallisen hyvinvoinnin surkutteluksi, ottaapa tästä.

Samaisen bändin riveistä poistuneen Fredrik Norrmanin johtaman October Tiden paluualbumi palaa myös tunnelmissa – entiseen. Suuntana on Brave Murder Day, ja vaikka tunnelmissa jäädään mestariteoksen peesiin ja pahasti, kyllä tämä nyt jonkinlaiseksi ensiavuksi talventuloahdistukseen käy.

Teepäs, Fred, seuraavalle kiekolle vielä pikkuisen parempia biisejä, ja aletaan puhua tosissaan, kuka käskee ja ketä.

– riekin matti

Levyn arvostelu 5.11. ilmestyvässä Infernossa.

Lisää luettavaa