20 vuotta täyttävä Shade Empire juhlii järjestämällä omat festivaalit

Hatefeastin keikat ovat osa neljän keikan minikiertuetta.

06.03.2019

Vuonna 1999 aloittanut hybridimetalliyhtye Shade Empire järjestää omat festivaalit Kuopiossa pyöreiden täyttämisen johdosta. Hatefeast järjestetään Kuopion Ravintola Ottopojassa 24.-25. toukokuuta ja esiintymässä on Shade Empiren lisäksi yhtyeitä, jotka jollain tapaa liittyvät juhlakalun uraan.

Perjantaina 24. toukokuuta Shade Empire esittää ensimmäistä (ja kenties viimeistä) kertaa vuoden 2013 Omega Arcane -albumin kokonaisuudessaan. Lisäksi lavalle nousevat Deathchain– ja Jess and the Ancient Ones -jäsenistöstä koostuva Winterwolf sekä ruotsalainen Ereb Altor.

Lauantaina 25. toukokuuta Shade Empire esittää puolestaan fanien äänestämän By Request -setin ja lavalle tul(l)ee nousemaan myös bändin entisiä jäseniä ja mahdollisesti levyillä vierailleita muusikoita. Lauantain esiintyjäkattauksen täydentävät vielä legendaarinen Demilich, uutta tulemista tekevä Survivors Zero sekä Soulfallen.

”Kuopiosta on puuttunut kunnon festivaali jo pitkään. Halusimme puuttua asiaan ja nyt kun sattui sopiva tasaluku, niin haluamme järjestää jotain todella spesiaalia. Kutsuttiin hyvät tyypit ja bändit veivaamaan meidän kanssa. Illat on kaikki todella ainutlaatuiset joten tulkaa kaikki fanit, tutut, yhteistyökumppanit juhlimaan meidän taivalta”, yhtye kommentoi.

Festivaali on lisäksi osa Shade Empiren heittämää minikiertuetta Ereb Altorin ja Soulfallenin kanssa. Kuopion lisäksi Helsingin On the Rocksissa 22. toukokuuta sekä Tampereen Jack the Roosterissa 23. toukokuuta pyörähtävän rundin keikat hoidetaan By Request -teemalla. Omia suosikkibiisejään voi äänestää täällä.

Lisää luettavaa