Äänekästä, anteeksipyytelemätöntä ja ärsyttävääkin heavy metalia Bloody Hellin malliin – tuore single pureutuu someöyhötykseen

Kappale löytyy tulevalta The Bloodening -pitkäsoitolta.

26.02.2021

Jo yli 20 vuotta perinteisen heavy metalin parissa urakoinut helsinkiläinen Bloody Hell julkaisee toisen albuminsa The Bloodening huhtikuun lopussa Rockshots-lafkan kautta. Moottörin Jyrinä– ja Metal De Facto -jäsenistöä sisältävän nelikon musiikki on konstailemattoman vanhan koulukunnan oppien mukaista: äänekästä, anteeksipyytelemätöntä ja joidenkin mielestä ehkä myös ärsyttävääkin. Esimakua tästä antaa levyn ensimmäinen singlejulkaisu Burn Witch Burn.

”Mitä tehdä, jos joku on tehnyt väärin tai hänen epäillään tehneen väärin? Huudat totta kai: BURN WITCH BURN! Sen jälkeen öyhötät somessa, juot kaljaa, unohdat faktat, teet typeriä meemejä, juot kaljaa, teet lisää typeriä meemejä, juot lisää kaljaa ja haukut kaikki tutut ja tuntemattomat, jotka ovat eri mieltä kanssasi. Ja kun huomaat olleesi väärässä, juot masentuneena lisää kaljaa kunnes tulee taas päivä, jolloin saat huutaa uudestaan: BURN WITCH BURN!” avaa kitaristi Jaakko Halttunen.

Lisää luettavaa