Abortedin kiertuekitaristista tehtiin bändin virallinen jäsen – uusi ep ilmestyy huhtikuussa

Harrison Patuto esittelee taitojaan tuoreella soittovideolla.

Belgialainen äärimetalliryhmä Aborted julkaisee 17. huhtikuuta uuden kolmen biisin La Grande Mascarade -ep-levyn. Samalla vuonna 2019 eronneen kitaristi Mendel bij de Leijn tilalle kiertuekitaristiksi pestatusta Harrison Patutosta on tehty yhtyeen virallinen jäsen. Yllä olevalla videolla Patuto esittelee taitojaan soittamalla läpi bändin kappaleen Exquisite Convinous Drama.

”Halusimme löytää pitkäaikaisemman korvaajan, joten varmistimme, että ’uusi kaveri’ istuu bändiin niin persoonallisuuden, sitoutumisen ja taitojen puolesta. Nyt kun olemme tehneet Patuton kanssa useampia kiertueita, tuli selväksi, että hän on juuri oikea tyyppi tähän hommaan”, kommentoi laulaja Svencho.

”Kulunut vuosi on ollut yhtä työntekoa ja hauskanpitoa, sillä olemme soittaneet yhdessä kaikkiaan 82 keikkaa. Minulla oli isot saappaat täytettävänä, mutta jätkien omistautuneisuus, talentti ja ystävällisyys tekivät siitä helpompaa ja tunsin oloni tervetulleeksi. Edessä on jännittäviä aikoja ja olen todella kunnioitettu, että saan olla siinä mukana”, Patuto kommentoi vuorostaan.

Aborted lähtee huhtikuussa Pohjois-Amerikan-kiertueelle yhdessä Napalm Deathin kanssa. Lisäksi yhtye puuhailee seuraavaa pitkäsoittoaan.

EDIT: EU preorders are LIVE >> http://imperi.cn/Aborted-MerchAllright you primitive screwheads! Here's some more good…

Julkaissut Aborted Maanantaina 17. helmikuuta 2020