Accept julkaisi uuden biisin – esittelee samalla uuden basistinsa

Tulevalle kiertueelle lähtee mukaan myös viulisti.

Saksalaisjyrä Accept on tänään julkaissut uuden singlen tulevana viikonloppuna alkavan kiertueen kunniaksi. Life’s a Bitch on täysin uusi äänitys, jonka b-puoleksi on nostettu Restless and Wild -livetaltiointi Wackenista 2007. Voit ottaa kappaleen haltuusi tuosta yläpuolelta.

”Rakastamme singlen nimeä… Kukapa ei ajattelisi samoin? Toteamus on universaali, vaikka tarinat sen taustalla ovatkin erilaisia – jokainen tietää, mitä sillä tarkoitetaan!” kitaristi Wolf Hoffmann kommentoi.

Samalla yhtye tiedottaa kiinnittäneensä uuden basistin viime vuoden lopulla sivuun astuneen Peter Baltesin tilalle. Martin Motnik on erityisesti kotimaassaan Saksassa arvostettu sessiomuusikko, joka on soittanut vuosien varrella muun muassa Uli Jon Rothin kanssa sekä omassa The Winners -yhtyeessään.

Lisäksi 20. huhtikuuta alkavalle Symphonic Terror -kiertueelle lähtee mukaan viulisti Ava-Rebekah Rahman. Rahman soitti ensimmäisen soolokonserttinsa 10-vuotiaana ja on soittanut urallaan muun muassa BBC Symphonyn, Lontoon filharmonikkojen sekä Prahan filharmonikkojen kanssa.

”Halusimme parittaa kitaran ja viulun ja luoda mielenkiintoisen dueton niiden välillä. Ava-Rebekah Rahman nostaa homman ihan uudelle tasolle. Show on edelleen hyvinkin metal, mutta klassisella ripauksella”, Hoffman avaa.