“AC/DC:tä ei olisi ilman minua” – alkuperäislaulaja olisi valmis palaamaan bändiin

10.03.2016

AC/DC:n alkuperäislaulaja Dave Evans on ilmaissut halunsa palata australialaisbändin keulille. Evans on nähnyt tilaisuutensa tulleen 36 vuotta bändissä laulaneen Brian Johnsonin saatua lääkärin määräyksen lopettaa keikkailu.

– AC/DC:tä ei olisi ilman minua, Evans kommentoi Sydney Morning Heraldille. – Kun esiinnyn ympäri maailmaa, fanit tulevat kertomaan, että voisin yhtä hyvin olla AC/DC:ssä.

Evans vaikutti AC/DC:ssä 10 kuukautta, kunnes Bon Scott sai pestin. Evansin ainoaksi julkaisuksi bändissä jäi Australiassa ja Uudessa-Seelannissa julkaistu Can I Sit Next To You Girl -singleharvinaisuus, josta saa pulittaa nykyisin mitä luultavimmin yli 1000 euroa.

Bändin version mukaan Evans sai kenkää AC/DC:stä koska hänen glam rock -imago ei istunut yhtyeen pirtaan. Evansin mukaan kyse oli nuorten miesten mustasukkaisuudesta ja törmäilleistä persoonallisuuksista.

Evans ei usko Angus Youngin laittavan kitaraa naulaan vaikka sekä veljensä Malcolm että nyt Johnson ovat jääneet kiertävästä kokoonpanosta.

Lisää luettavaa