Aerosmith-rumpali ei saanut tahtoaan läpi, tuomari katsoi riita-asian yhtyeen hyväksi – ”Tiedän, että tein oikein”

Joey Kramer yritti päästä takaisin rumpupallille tuomarin päätöksellä, mutta ei onnistunut.

Uutisoimme eilen Aerosmith-rumpali Joey Kramerin (kuvassa oikeassa laidassa) ja muun yhtyeen joutuneen napit vastakkain, koska noin puoli vuotta loukkaantumisen vuoksi bändistä sivussa ollut Kramer vaati päästä soittamaan tulevan viikonlopun Grammy-juhlissa bändin kanssa, mutta muun yhtyeen mielestä rumpali ei ole tarpeeksi hyvässä iskussa eikä heillä ole tarpeeksi aikaa treenata Kramerin kanssa, jotta tämä täyttäisi bändin vaatiman soittotason.

”On enemmän kuin musertavaa, että minua estetään soittamasta bändissä, jolle olen uhrannut elämästäni 50 vuotta. Tässä ei ole kyse rahasta. Minulta evätään mahdollisuus tulla tunnustetuksi kollegoideni kanssa siitä elämäntyöstä, jonka olemme tehneet”, perustajajäseniin kuuluva Kramer kertoi TMZ-lehdelle lähettämässään tiedonannossa.

Tuomari oli kuitenkin riita-asiassa samaa mieltä bändin kanssa ja päätti tapauksen Aerosmithin hyväksi. Kramer ei siis näin ollen pääse lavalle sunnuntain Grammy-gaalassa vaan bändi soittaa rumpalia jo jonkun aikaa tuuranneen John Douglasin kanssa. Kramer kommentoi asiaa Rolling Stone -lehdessä toteamalla olevansa luonnollisesti äärimmäisen pettynyt, mutta kunnioittaa silti oikeuden päätöstä.

”Tiedän, että tein oikein ja voin pitää leukani pystyssä – minulla on oikeus juhlia yhtyettä, jolle olen omistanut suurimman osan elämästäni, sekä sen menestystä ja sen puolesta pitää taistella”, Kramer toteaa lausunnossaan.

”Totuus puhukoon puolestaan. Sen jälkeen, kun viime elokuussa loukkasin jalkani ja kävin läpi lukemattomia tunteja fysioterapiaa, ei bändi ole kertaakaan tarjoutunut treenaamaan kanssani, ainakaan kokonaisuudessaan. Se on fakta. Lisäksi minulle lähetettiin treeniaikataulu vasta 18. tammikuuta, lensin seuraavana päivänä Los Angelesiin ja sain lukuisia viestejä, joissa todettiin, että bändi ei malta odottaa paluutani. Se on myös fakta. Kun sitten saavuin treeneihin, minua tervehti ovella kaksi turvamiestä, jotka estivät pääsyni rakennukseen.”

Yhtye totesi omassa vastineessaan, että vaikka Kramer ei voikaan soittaa, on tämä enemmän kuin tervetullut Grammy-juhliin sekä sitä edeltävään MusiCares-tapahtumaan juhlimaan kollegoidensa kanssa. Kramer sanoo arvostavansa kutsua, mutta se, että hän joutuisi katsomaan bändin esiintymistä lavan ulkopuolelta, tuntuu rumpalista ”äärimmäisen tuskalliselta”.

”Olen ammattimuusikko, joka janoaa palata minulle kuuluvalle paikalle Aerosmithin riveissä.”