Albert Witchfinder ja Peter Vicar soittavat jälleen doomia yhdessä

17.11.2015

Reverend Bizarren hajottua vuonna 2007 kitaristi Peter Vicar, oikealta nimeltään Kimi Kärki, perusti Lord Vicarin. Kaksi pitkäsoittoa ja muutaman pienjulkaisun julkaissut doomyhtye kävi viime viikolla Euroopan-minikiertueella poikkeuksellisella kokoonpanolla.

Jussi Myllykoski on jättäytynyt henkilökohtaisista syistä toistaiseksi sivuun Lord Vicarin miesvahvuudesta. Basistin tontille löytyi paikkaaja menneisyydestä: Albert Witchfinderina Reverend Bizarren riveissä soittanut Sami Hynninen.

– Keikat menivät helvetin hyvin ja Hynnisen kanssa kiertäminen oli kaikin tavoin erittäin mukavaa. Hän on mukana kokoonpanossa niin kauan kuin tarvitsemme apua, Kärki kommentoi.

Tämä versio Lord Vicarista on mahdollista nähdä 19. joulukuuta Turun Klubilla yhdessä Shape of Despairin ja Harvest Bellin kanssa.

Lord Vicar on myös saanut kolmannen albuminsa nauhoitukset instrumenttien osalta valmiiksi. Omien soittimiensa lisäksi Kärki ja rumpali Gareth Millsted vastasivat basso-osioista. Seuraavaksi on  Chritus Lindersonin vuoro purkittaa lauluraidat, jotta levy saadaan kauppojen hyllyille alkuvuodesta.

Lisää luettavaa