Alkuperäinen Coal Chamber -basisti ollut jo kuukausia kadoksissa, kertovat medialähteet

Viimeinen havainto Rayna Fossista on viime syyskuulta.

04.01.2022

Päivitys 6.1.2022: Rayna Fossin tytär Kayla Rose julkaisi Instagram-sivuillaan tiedotteen, jossa tämä kuittaa uutiset äitinsä katoamisesta ankaksi. Kaylan mukaan Raynan olinpaikka on hyvin tiedossa ja tämä kertoo puhuneensa äitinsä kanssa ”viimeksi eilen”. Lue aiheesta lisää tästä.

Erinäisten medialähteiden mukaan Coal Chamber -yhtyeen alkuperäisjäsen, basisti Rayna Foss on ollut kadoksissa jo useita kuukausia. New Orleansin viranomaisten mukaan viimeinen havainto Fossista on tehty 7. syyskuuta 2021. Katoamisilmoituksen tekijä johtaa asuntolaa, jossa 51-vuotias Foss asui. Asiasta uutisoi ensimmäisenä paikallinen WVUE Fox -uutismedia ja aiheesta ovat raportoineet myös Loudwire sekä Blabbermouth.

Coal Chamber on laulaja Dez Fafaran Los Angelesissa vuonna 1993 perustama nu/alternative metal -yhtye, jonka tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Loco, Sway, Oddity, Fiend sekä Ozzy Osbournen kanssa tehty Peter Gabriel -cover Shock the Monkey. Foss liittyi bändiin vuonna 1994 ja oli mukana kahdella ensimmäisellä pitkäsoitolla, vuoden 1997 nimikkodebyytillä sekä vuoden 1999 Chamber Musicilla. Foss lähti yhtyeestä 1999, mutta tuli kuitenkin takaisin jo seuraavana vuonna. Foss oli mukana vuoden 2002 Dark Days -pitkäsoitolla, mutta erosi pian taas levyn julkaisun jälkeen. Hänet korvasi Nadja Peulen, joka oli toiminut bändissä aiemmin Fossin tuuraajana tämän ollessa raskaana.

Coal Chamber lopetti toimintansa vuonna 2003. Vuonna 2011 yhtye teki uuden tulemisen ja julkaisi neljännen albuminsa Rivals vuonna 2015. Yhtye on viettänyt hiljaiseloa vuodesta 2016 lähtien Fafaran keskittyessä DevilDriver-yhtyeeseensä. Foss ei ollut mukana yhtyeessä tämän toisen tulemisen aikana.

YouTube video

YouTube video

Lisää luettavaa