Kadonneeksi luullun Coal Chamber -basistin tytär tyrmää väitteet – ”Puhuin äidilleni viimeksi eilen”

Rayna Fossin tytär kumoaa myös väitteet, että hänen isänsä ja Coal Chamber -laulaja Dez Fafara olisivat riidoissa.

06.01.2022

Useat mediat – Inferno mukaan lukien – uutisoivat alkuviikosta, että alkuperäinen Coal Chamber -basisti Rayna Foss on ilmoitettu kadonneeksi ja että viimeisin havainto hänestä on syyskuulta 2021. Nyt Rayna Fossin tytär Kayla Rose, jonka isä on Sevendust-rumpali Morgan Rose, on julkaissut Instagramissa tiedotteen, jonka mukaan tämä tieto ei pidä paikkaansa.

”Olen nähnyt kaikki uutiset, että äitini Rayna olisi ollut kadoksissa syyskuusta lähtien. En tiedä, mistä nämä jutut ovat peräisin. Puhuin äidilleni viimeksi eilen, emmekä ole menettäneet yhteyttä missään vaiheessa. Myös isovanhempani ovat olleet häneen yhteydessä ja tiedämme tarkalleen, missä hän on. Olen lähettänyt viestiä myös viranomaisille ja odotan heidän vastaustaan”, Kayla Rose tiedottaa.

Uutisissa ja nettikeskusteluissa on puhuttu myös siitä, että Morgan Rose ja Coal Chamberin nokkamies Dez Fafara olisivat riidoissa. Kayla kommentoi myös näitä väitteitä:

”Se ei pidä paikkaansa. Isäni ja Dez ovat ystäviä ja ovat olleet jo pitkään.”

”En tiedä, mistä kaikki nämä asiat kumpuavat, mutta se voi loppua. Toivottavasti ensi kertaa ei tule ja  jatkossa joku tarkistaa asiat ennen kuin julkaisee tarinoita, jotka häiritsevät koko perhettäni.”

Liekö kyseessä sitten sekoitus kadonneeseen nimikaimaan vai mikä, mutta huojentava kuulla, että Rayna Foss on voimissaan ja olinpaikka tiedossa!

https://www.instagram.com/p/CYXcEwsuMBT/

 

Lisää luettavaa