All That Remainsilta ensimmäinen uusi biisi kitaristi Oli Herbertin mystisen kuoleman jälkeen

Tuoretta materiaalia vuosien tauon jälkeen.

05.05.2024

Yhdysvaltalainen metalcorebändi All That Remains on julkaissut musiikkivideoineen uuden kappaleen nimeltä Divine. Jutun lopusta löytyvän videon on ohjannut Brian Raess.

Divine on ensimmäinen kitaristi ja perustajajäsen Oli Herbertin äkillisen kuoleman jälkeen julkaistu uusi biisi. Herbert löydettiin vuonna 2018 kotinsa lähellä sijaitsevan järven matalasta rantavedestä hukkuneena. Hän oli vain 44-vuotias.

Herbertin bänditoverit ja muut läheiset alkoivat pian pitää hänen kuolemaansa epäilyttävänä. Hän oli allekirjoittanut testamenttinsa vain viikkoa ennen kuolemaansa, ja siinä koko hänen omaisuutensa jätettiin hänen vaimolleen Elizabethille.

Yhtyeen laulaja Phil Labonte ihmetteli tätä, sillä hänen mukaansa Herbert ei ollut ihminen, joka liiemmin pohtisi tulevia. Hän sanoi, etteivät ystävät saaneet häntä edes ostamaan uusia kenkiä.

Kuolemaan liittyi muitakin kummallisia yksityiskohtia, kuten vaimon julkaisema ja sittemmin pikaisesti poistama sosiaalisen median päivitys, jonka mukaan Herbertin verestä olisi löytynyt masennuslääkkeitä. Basisti Mike Martin sanoi, ettei Herbert käyttänyt lääkkeitä tai huumeita.

Vaimo oli myös julkaissut Herbertin kuoleman tienoilla kylmäävän valokuvan samaisesta lammesta johon hänen miehensä kuoli, ja kirjoittanut kuvatekstiksi ”say cheese honey”, eli vapaasti suomennettuna sano muikku, kulta. Yhtye on myöhemmin syyttänyt Elizabethia myös rojaltien pimittämisestä muilta bändin jäseniltä.

Laulaja Labonte kertoo Herbertin kuoleman jälkeen olleen vaikeaa kuvitella yhtyeen jatkoa, mutta sanoo nyt olevansa ylpeä voidessaan jakaa uuden kappaleen. Hän julkaisi sosiaalisessa mediassa päivityksen jossa kertoo että yhtyeellä on nykyään uusi elämä, josta on kiittäminen fanien vuosien varrella tarjoamaa tukea.

Lisää luettavaa